Ο Κώστας Κουραβάνας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης Με Τη Δημοτική Παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής.


 


Ο Κώστας Κουραβάνας υποψήφιος με τη δημοτική Παράταξη " Η Πόλη που Θέλω."

Ο Κώστας Κουραβάνας γεννήθηκε στην Ηλιούπολη και ζει με τη σύζυγό του Ειρήνη Γιαννούλη, έχει δύο παιδιά Δημοτικού και έχει ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά, ως μέλος του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 6 ου Δημοτικού Ηλιούπολης και ως μέλος του Δ.Σ του Καλλέρειου Ορφανοτροφείου θηλέων "Παναγιά Ελεούσα" που βρίσκεται στην Ηλιούπολη.

Επίσης είναι "μέλος" της κοινότητας "Ξεναγέτη" που προάγει την κοινοτική ζωή.

Στο 6ο Δημοτικό Ηλιούπολης αλλά και σε φροντιστήρια της περιοχής δημιούργησε σε εβδομαδιαία βάση ενημερωτικές ομιλίες και βραδιές βιβλίου με επίκεντρο την οικογένειά με την πολύτιμη συνδρομή εκλεκτών συναδέλφων στο χώρο της ψυχικής υγείας καθώς και του διατροφολογικού κέντρου που εργάζεται.

Είναι Σύμβουλος ψυχικής υγείας σε διατροφολογικό γραφείο
.
Έχει ειδικευτεί στη Συνθετική ψυχοθεραπεία ένα σύγχρονο ψυχοθεραπευτικό μοντέλο με στοιχεία γνωσιακής, ψυχοδυναμική και οικογενειακής θεραπείας.

Επίσης συνδράμει ως εξωτερικός συνεργάτης και σε άλλες δομές ψυχικής υγείας.

Μέλημα του και προσπάθεια να δημιουργηθεί στο δήμο μας ένα " πλαίσιο" στον τομέα της ψυχικής υγείας με τη συνδρομή όλων εκείνων των επαγγελματιών που μπορούν και θέλουν να συνδράμουν και δεν απαρτίζουν υποχρεωτικά το στενό Δημόσιο τομέα.

Μια εθελοντική κυρίως" δεξαμενή ανθρώπων - επαγγελματιών ψυχικής υγείας που θα προσπαθήσουν να καλύψουν τα κενά και τις μεγάλες ανάγκες στον τομέα ψυχικής υγείας στο Δήμο μας με πρακτικό, ανθρώπινο και άμεσο τρόπο.

Ομάδες θεραπείες , ομιλίες, ημερίδες, εκπαιδευτικές βραδιές με επίκεντρο την οικογένειά με τη βοήθεια έγκυρων βιβλίων αλλά και κινητές μονάδες ψυχικής υγείας για ηλικιωμένους που δεν μπορούν να μετακινηθούν στα πρότυπα ευρωπαϊκών χωρών αλλά και ιδιωτικών δομών όπως το Πειραϊκό Ινστιτούτο εκπαίδευσης και ψυχοθεραπείας ( ΕΨΥΘΕ) που έχει εφαρμόσει εδώ και αρκετά χρόνια αυτά τα ελπιδοφόρα προγράμματα.

Προσφέροντας έτσι το βασικό και αναντικατάστατο αγαθό της ψυχολογικής υποστήριξης σε συμπολίτες μας που τόσο το έχουν ανάγκη και που είναι αυξημένης βαρύτητας τις μέρες που διανύουμε.

Μια " δεξαμενή" ανθρώπων του ευρύτερου χώρου της ψυχικής υγείας ( κοινωνικοί λειτουργοί, ψυχολόγοι, σύμβουλοι, ψυχίατροι, λογοθεραπευτές κ.α) που θέλουν και μπορούν να συνδράμουν σε αυτό το τεράστιο έργο της Δημοτικής Παράταξης " Η Πόλη που θέλω" για να γίνει η πόλη μας μια πόλη που πραγματικά αγαπάμε και θέλουμε να δρούμε και αναπτυσσόμαστε.

Η επιλογή της Δημοτικής Παράταξης η " Η Πόλη που θέλω" δεν ήταν μια τυχαία επιλογή.

Από την πρώτη στιγμή ο κ. Γαβριήλ Αραμπατζής με προσέγγισε με ευγένεια, διακριτικότητα και ενδιαφέρον ακούγοντας τις απόψεις μου στον τομέα τις ψυχικής υγείας και άλλα θέματα, με παρότρυνε και εμπιστεύτηκε να συνδράμω άμεσα με τον τρόπο που επιθυμώ, χωρίς περιορισμούς έχοντας τη βεβαιότητα ότι θα υπάρξει αμέριστη υποστήριξη στο όραμα "ψυχολογική υποστήριξη και υγεία για όλους" ώστε να θέλω να συνδράμω στη μεγάλη προσπάθεια και οράματα της Δημοτικής Παράταξης " Η Πόλη που θέλω".

Επίσης με κινητοποίησε το ανθρώπινο δυναμικό της Παράταξης που απαρτίζεται από ανθρώπους έντιμους που έχω συνεργαστεί στο παρελθόν, τους εκτιμώ πολύ , έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη, δημιουργώντας ένα σύνολο καλών ανθρώπων με όραμα , διάθεση και δράση για το κοινό καλό.

Σας ευχαριστώ όλους (φίλους, συναδέλφους, οικείους, πελάτες) και κυρίως τον κ. Γαβριήλ Αραμπατζή για την ευκαιρία ώστε να αγωνιστούμε για την πολυπόθητη αλλαγή που τόσο έχουμε ανάγκη. "