Η Ευαγγελία (Εύη) Μπάνου Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης Με Τη Δημοτική Παράταξη "Η Πόλη που Θέλω" - Γαβριήλ Αραμπατζής.

 


Με μεγάλη χαρά καλωσορίσουμε την υποψήφια δημοτική σύμβουλο Ευαγγελία (Εύη) Μπάνου. Η Εύη είναι απόφοιτη της Φιλοσοφικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Γεννημένη και μεγαλωμένη στην Ηλιούπολη, η Εύη γνωρίζει τις ανάγκες και τις ανησυχίες των κατοίκων μας όπως λίγοι. Με εμπειρία στην εκπαίδευση και ως μητέρα τριών παιδιών, κατανοεί τη σημασία της ποιοτικής εκπαίδευσης και της δημιουργίας ασφαλούς και υγιούς περιβάλλοντος για τα παιδιά μας.

Η επιθυμία της κυρίας Μπάνου είναι η Ηλιούπολη να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί σε μια πραγματική "Πόλη του Ηλίου". Με στόχο την καθαριότητα, το πράσινο, την σύγχρονη διακυβέρνηση και τη βιωσιμότητα, είναι πεπεισμένη ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον για την πόλη μας.

Όραμά της για μια ανανεωμένη και καλύτερη Ηλιούπολη. Με την συμμετοχή και τη στήριξή σας, εμείς μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά, μπορούμε “Η Πόλη που θέλω” να γίνει η Πόλη που όλοι θέλουμε.