Ηλιούπολη - Ευχαριστίες Σπύρου Λευθεριώτη, Υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου Κεντρικού Τομέα Αθηνών Με Τον Νίκο Χαρδαλιά - "ΑΤΤΙΚΗ ΜΠΡΟΣΤΑ".

 


Σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο κος Σπύρος Λευθεριώτης αναφέρει:

"Ευχαριστώ τον κάθε ένα ξεχωριστά για την μεγάλη τιμή που μου κάνατε να έλθετε στην χθεσινή εκδήλωση μου στο αναψυκτήριο της Ηλιούπολης.

Η παρουσίαση της υποψηφιότητάς μου στις περιφερειακές εκλογές, στον κεντρικό τομέα, μου έδωσε την δυνατότητα να βρεθώ κοντά σε παλιούς και νέους φίλους με κοινούς προβληματισμούς, ανησυχίες και όνειρα.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση στελεχών της αυτοδιοίκησης από όλες τις παρατάξεις, του πρώην Δημάρχου Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου και των 4 επικεφαλής συνδυασμών που διεκδικούν την δημαρχία στην Ηλιούπολη (τους αναφέρω αλφαβητικά Gabriel Arampatzis, Δημήτρης Ευαγγέλου, Τάσος Ευσταθίου, Στάθης Ψυρρόπουλος) νομίζω απέδειξε ότι αξίζει να αναζητήσουμε με επιμονή και ευθύνη αυτά που μας ενώνουν για να δημιουργήσουμε μια αποτελεσματική και λειτουργική διοίκηση στην μεγαλύτερη περιφέρεια της χώρας μας με τον Νίκος Χαρδαλιάς.

Ευχαριστώ επίσης το Πάνο Σταθόπουλο, διευθυντή του Ινστιτούτου Κωνσταντίνου Καραμανλή και τον Stathis Efstathopoulos, πρόεδρο της τοπικής της ΝΔ Ηλιούπολης που προλόγισαν την εκδήλωση".