Ο Θεοχάρης Χατζηγρηγορίου, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης - "Η Πόλη που θέλω" στα εγκαίνια του τετραώροφου πολυδύναμου Δημοτικού Κτηνιατρείου του Δήμου Αθηναίων.


Στα εγκαίνια του τετραώροφου πολυδύναμου Δημοτικού Κτηνιατρείου του Δ. Αθηναίων παρευρέθηκε ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηλιούπολης της Δημοτικής Παράταξης “Η Πόλη που θέλω” Θεοχάρης Χατζηγρηγορίου.

Ο Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με τους δημιουργούς του Δημ. Κτηνιατρίου και την Υπεύθυνη της Αστικής Πανίδας της Αθήνας κας Σεραφίνας Αβραμίδου.



Επίσης συζητήσεις είχε με την «ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑΣ» την κα Μαριάνθη (Μάρσα) Δημοπούλου και τη συνεργάτιδά της κα Ε. Μυλώνα.


Οι συζητήσεις αφορούσαν την παροχή αρωγής και τεχνοτροπίας για την δυνατότητα δημιουργίας Δημοτικού Κτηνιατρείου στην Ηλιούπολη για τα αδέσποτα ζώα, όπως η παράταξή μας έχει δεσμευτεί για την δημιουργία του και ήδη αναζητεί χώρους που μπορούν να χρησιμοποιηθούν. Στα εγκαίνια επίσης παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Αθηναίων κος Μπακογιάννης, εκπρόσωποι και φορείς της φιλοζωικής κοινότητας απ΄ όλη την Αττική.


Η Πόλη που Θέλω και ο Επικεφαλής της κος Γαβριήλ Αραμπατζής - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης με τους συνεργάτες του, θα συνεχίσουν να προωθούν βέλτιστες πρακτικές, προκειμένου να καταστήσει την Ηλιούπολη ένα πρότυπο σύγχρονης πόλης με εκσυγχρονισμένες υποδομές.