Χαραυγιακός: Οι Συνεργάτες Του Κώστα Αρζένη.

Ο Χαραυγιακός στα πλαίσια της αναβάθμισης των δομών και της λειτουργείας του έχει ξεκινήσει συνεργασία με την εταιρεία Elite Sports Performance εταιρεία που εξειδικεύεται στην εκγύμναση, ενδυνάμωση και ιδιαίτερα στην πρόληψη τραυματισμών των αθλητών.


Ο εκπρόσωπος της είναι ο Νίκος Χατζηστεργίου και οι γυμναστές που είναι κοντά στην ομάδα μας καθημερινά είναι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο. Ο Νίκος Κρασώνης και ο Μάριος Καψάλης.

Πιστεύουμε ότι με τη βοήθεια τους θα εξελίξουμε και θα προστατεύσουμε τους αθλητές μας ενώ παράλληλα στόχος είναι η αξιοποίηση και προωθήση των παιδιών από τις ακαδημίες μας έτσι όσοι έχουν τις δυνατότητες και το ταλέντο, μέσω τις πρώτης ομάδας, να προωθηθούν σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ήδη οι νέοι συνεργάτες μας έχουν πετύχει να προωθήσουν σε επαγγελματικές ομάδες αρκετούς ταλαντούχες ποδοσφαιριστές από τις ακαδημίες ερασιτεχνικών σωματείων με τα οποία έχουν συνεργασία.



Ο Γιάννης Αφουξενίδης είναι 33 ετών και συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να έχει την ευθύνη για την εκγύμναση των τερματοφυλάκων του συλλόγου μας τόσο της Α' ομάδας όσο και των υποδομών. Έχει εργαστεί στο παρελθόν σε Γ.Σ. Ηλιούπολης, Μοσχάτο, Αθηναϊκό, Δόξα Βύρωνα και Βουλιαγμένη.
Είναι και εν ενεργεία τερματοφύλακας με πέρασμα από πολλές ομάδες με κυριότερες τις Καλλιθέα, Ujpest, Αστέρα Βάρης, Αθηναϊκό, Άγιο Δημήτριο, Κορωπί, Πανιώνιο και Μοσχάτο.
Ο Φίλιππος Δημητρέλης είναι 27 ετών. Απόφοιτος των ΤΕΙ Λαμίας με ειδικότητα φυσικοθεραπευτής και εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομειο Αθηνων Γ.Ν.Α. Γεωργιος Γεννηματάς.