Ηλιούπολη - παιδική χαρά πλατείας Ευρώπης: Ανάπλαση το 2018 επί Βασίλη Βαλασόπουλου, Ανακατασκευή το 2023 επί Γιώργου Χατζηδάκη.

 


Στα τελειώματα της θητείας και των δυο


Γιώργος Χατζηδάκης - Δήμαρχος Ηλιούπολης


24 Οκτωβρίου 2023Μία ακόμη παιδική χαρά στην Πλατεία Ευρώπης, ανακατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Δήμο Ηλιούπολης, σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα και παραδίδεται προς χρήση στο κοινό.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν την τοποθέτηση νέου δαπέδου ασφαλείας, νέες κούνιες με καθίσματα, τσουλήθρες, νέα παιχνίδια, σύγχρονα όργανα, νέα παγκάκια, πέργκολες και τραπέζια.

Το έργο πραγματοποιήθηκε με μελέτη του Δήμου, με επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Μετά από πολλά χρόνια απουσίας παρεμβάσεων σε παιδικές χαρές στο Δήμο μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων και ασφαλών χώρων παιχνιδιού στο σύνολο του Δήμου μας, σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων τους, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά μας σε ένα φιλόξενο, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς παραδίδουμε σήμερα άλλη μια παιδική χαρά –"κόσμημα", γεμάτη παιχνίδια και χρώμα. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε μία καλύτερη, πιο ανθρώπινη και φιλική πόλη, για τα παιδιά και τις οικογένειες.


Βασίλης Βαλασόπουλος Δήμαρχος Ηλιούπολης 2011-2019

14 Μαρτίου 2018
 

Ολοκληρώθηκαν η ανάπλαση της Πλατείας Ευρώπης με την παιδική χαρά και τον περιβάλλοντα χώρο.