Θα Φύγει Ή Θα Μείνει;

 


Ο λόγος για τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κο Γιώργο Χατζηδάκη ο οποίος ηττήθηκε στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές από τον Στάθη Ψυρρόπουλο που αναλαμβάνει τα καθήκοντα του Δημάρχου Ηλιούπολης από 1/1/2024.

Θα ακολουθήσει λοιπόν την τακτική Βασίλη Βαλασόπουλου και θα "εξαφανιστεί" από το Δημοτικό Συμβούλιο ο κος Χατζηδάκης ή θα παραμείνει και θα συμμετάσχει στις συνεδριάσεις του νέου Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης ως επικεφαλής της παράταξης "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" ασκώντας αντιπολίτευση και υπερασπιζόμενος παράλληλα το έργο της θητεία του;  

Για την ώρα ο κος Χατζηδάκης με επιστολή του προς τον Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών και την Διευθύντρια Τεχνικών Υπηρεσιών  του Δήμου Ηλιούπολης ζητά την συνεργασία των υπηρεσιακών παραγόντων με το νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κο Ψυρρόπουλο για την σύνταξη του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2024 και τη σύνταξη τεχνικού προγράμματος.


Μετά το αποτέλεσμα των εκλογών της 15ης Οκτωβρίου, στα πλαίσια της χρηστής διοίκησης, απέστειλα στο διευθυντή οικονομικών και στη διευθύντρια τεχνικών υπηρεσιών έγγραφο με το οποίο τους καλώ να προχωρήσουν σε άμεση επαφή και συνεργασία με τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο για τη σύνταξη του προϋπολογισμού του οικονομικού έτους 2024, τη σύνταξη του τεχνικού προγράμματος, καθώς και τον καθορισμό του ύψους των ανταποδοτικών τελών.

Είναι αδήριτη η αναγκαιότητα της, από κοινού, συνεργασίας τους προκειμένου να μη χαθεί ούτε μια μέρα απρόσκοπτης λειτουργίας του Δήμου και να μην υπάρξει καθυστέρηση στη ψήφιση του νέου προϋπολογισμού.
Ο Δήμαρχος
Γιώργος Χατζηδάκης