"Ηλιούπολη φωτεινή πόλη": Οι πολίτες που θα συμμετάσχουν (και πρέπει να το κάνουν μαζικά) την Κυριακή έχουν την κρίση να επιλέξουν από μόνοι τους.

Η παράταξή μας, από την πρώτη μέρα της ίδρυσής της, κινήθηκε στο Φως γιατί ο σκοπός της είναι να ξαναγίνει η Ηλιούπολη μια Φωτεινή Πόλη.

Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του λαού της Ηλιούπολης μάς εμπιστεύτηκε γιατί πίστεψε πως εμείς είμαστε αυτοί που μπορούν να βγάλουν την Ηλιούπολη από την πολυετή στασιμότητα.
Δυστυχώς, η αποχή ήταν καθοριστικός παράγοντας στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος, όμως στις Δημοκρατίες τις αποφάσεις τις παίρνουν αυτοί που συμμετέχουν.
Οι Ηλιουπολίτισσες και οι Ηλιουπολίτες αποφάσισαν και δρομολογούν τις εξελίξεις για το μέλλον της πόλης μας.
Εν όψει του Β’ γύρου των εκλογών η παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», δηλώνει πως δεν μπαίνει σε διαπραγματεύσεις, παζάρια και σε συναλλαγές πάνω και κάτω από το τραπέζι.
Για την «Ηλιούπολη, Φωτεινή πόλη» είναι παντελώς «ξένες» ορολογίες όπως «στήριξη», «χρίσμα» και οτιδήποτε άλλο παραπέμπει σε λογικές πολιτικής συναλλαγής και οπαδικής αντιμετώπισης της αυτοδιοίκησης.
Έτσι άλλωστε κινηθήκαμε σε όλη τη διαδρομή μας και έτσι θα συνεχίσουμε.
Αυτά τα αφήνουμε για ορισμένους παραγοντίσκους που προσπαθούν να προσκολληθούν πάντα στον νικητή. Κάποια στιγμή ο λαός της Ηλιούπολης θα καταλάβει το ρόλο τους και θα τους αποβάλει από την πολιτική της ζωή όσο κι αν προσπαθούν να κρύβονται, σε όποια παράταξη και αν ανήκουν.
Θεωρούμε πως δεν έχει καμία αξία να δώσουμε «γραμμή» ή κατεύθυνση στους ψηφοφόρους μας. Η φιλοσοφία της παράταξής μας δεν έχει τέτοιου τύπου λογικές.
Άλλωστε, αν πιστεύαμε πως κάποια από τις δυο λύσεις είναι και η ιδανική, θα είχαμε στρατευτεί μαζί της από την αρχή.
Οι πολίτες που θα συμμετάσχουν (και πρέπει να το κάνουν μαζικά) την Κυριακή έχουν την κρίση να επιλέξουν από μόνοι τους.