Κέρδισαν και οι δυο.

 


Είχαμε γράψει αρκετές φορές στο παρελθόν ότι ακόμη και αν κατέβαιναν μαζί ο Γαβριήλ και ο Τάσος το δεξιό σύστημα της παλαιολιθικής εποχής στην Ηλιούπολη σίγουρα θα έβρισκε τον άλλο τρόπο για να μην κερδίσουν την Διοίκηση του Δήμου. 

Στην περίπτωση της κοινής καθόδου των εύκολα θα έβρισκαν την άλλη υποψηφιότητα για να τους σταματήσουν.

Κατέβηκαν λοιπόν και οι δυο με την παράταξή τους ο καθένας και στις δημοτικές εκλογές του 2023 και το  δεξιό σύστημα της παλαιολιθικής εποχής στην Ηλιούπολη δεν βρήκε πρόσφορο έδαφος για τρίτη υποψηφιότητα με αποτέλεσμα να στείλει με τον τρόπο του μεγάλο μέρος των δεξιών ψηφοφόρων της πόλης μας σε τρεις άλλους συνδυασμούς.

Κέρδισαν όμως και οι δυο, κέρδισε και ο Τάσος κέρδισε και ο Γαβριήλ.

Κέρδισαν αφού το σύστημα δεν μπόρεσε να τους αποσύρει όπως έκανε σε άλλες περιπτώσεις, σε Δήμους και Περιφέρειες, μιας και καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Και είναι καθαροί ουρανοί και οι δυο τους.

Κέρδισαν την αξιοπρέπεια τους γιατί το σύστημα δεν τόλμησε να ξεφτιλιστεί με τρίτη υποψηφιότητα.

Οι δημοτικές εκλογές του 2023 σήμερα θα λάβουν τέλος. Μένει να δούμε πως θα εξαργυρώσουν όλοι όσοι ξεπούλησαν τον Τάσο και τον Γαβριήλ με άλλοθι δήθεν την δήθεν επιθυμία τους για μια κοινή υποψηφιότητά των που ούτως ή άλλως ούτε θα στήριζαν ούτε θα ψήφιζαν. 

Έχει ο καιρός γυρίσματα.

Η φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης "κλεμμένη" από ένα παλιό άρθρο βλέπε εδώ:https://ilioupolinews.gr/koini-anakoinosi-arabatzi-efstathiou-gia-epithesi-sta-grafeia-tis-nd-stin-ilioupoli/  "Κοινή Ανακοίνωση Αραμπατζη – Ευσταθίου Για Την Επίθεση Στα Γραφεία Της ΝΔ Στην Ηλιούπολη".