Ευχαριστίες Κώστα Σεφτελή Και Καρφιά Για Την Αποχώρηση Κάποιου Δήμαρχου Τα Προηγούμενα Χρόνια.




Διαβάστε ολόκληρη την σημερινή ανάρτηση του Αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

"Αγαπητοί μου συμπολίτες.

Την Κυριακή αποφασίσατε την αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου. Νέος Δήμαρχος Ηλιούπολης από το νέο έτος θα είναι ο Στάθης Ψυρρόπουλος, τον οποίο συγχαίρω μαζί με το σύνολο των υποψηφίων του.

Τα επόμενα χρόνια, με την εξελισσόμενη επένδυση του Ελληνικού, θα είναι ίσως τα πλέον κρίσιμα και καθοριστικά για την πόλη μας, για τις επιχειρήσεις μας και την ποιότητα της ζωής μας.

Υποχρέωση όλων μας, "νικητών" και "ηττημένων" είναι να σταθούμε με αίσθημα ευθύνης σε μια τεράστια πρόκληση και ευθύνη που έχουμε ώστε να μηδενίσουμε τις αρνητικές της επιπτώσεις στην πόλη μας.

Τα θέματα επίσης του περιορισμού των επιπτώσεων από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που προκαλεί η κλιματική αλλαγή, πρέπει να είναι σε προτεραιότητα.

Με αίσθημα ευθύνης και σε αντίθεση με ότι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, όταν αποχωρούσε από τη διοίκηση κάποιος Δήμαρχος, ο Γιώργος Χατζηδάκης, με επιστολή του προς τις αρμόδιες υπηρεσίες, έδωσε εντολή να συνεργαστούν με τον κ. Ψυρρόπουλο, ώστε μέσα στον επόμενο μήνα, όπως γίνεται κάθε χρόνο, να συνταχθούν ο Προϋπολογισμός, το Τεχνικό Πρόγραμμα και να καθοριστεί το ύψος των ανταποδοτικών τελών για το έτος 2024.

Δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία μέρα εύρυθμης και απρόσκοπτης λειτουργίας του Δήμου!
Με αυτή τη λογική θα συμβάλλουμε με τη σειρά μας σε οποιαδήποτε θετική και δημιουργική πρωτοβουλία.
Δεν θα αποδεχτούμε όμως και δεν θα επιτρέψουμε μία εκλογική ήττα να μετατραπεί σε ήττα της πόλης μας, όπως και η εκλογική νίκη, σε νίκη των διαφόρων συμφερόντων σε βάρος πάλι της πόλης μας και των κατοίκων της.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης κι εγώ μαζί με τους συνεργάτες μας, δουλεύοντας σκληρά και μεθοδικά για μια τετραετία, αν και μειοψηφούντες στο δημοτικό συμβούλιο, αφήνουμε στην πόλη μας σαν παρακαταθήκη ένα τεράστιο έργο, όπου θα δείτε το μεγαλύτερο του μέρος να υλοποιείται στα επόμενα χρόνια.

Φίλες και φίλοι,

από το 2010 μέχρι σήμερα και σε 4 εκλογικές διαδικασίες, εκλέγομαι συνεχόμενα με τη δική σας ψήφο πρώτος δημοτικός σύμβουλος.

Ύψιστη ηθική επιβράβευση και αναγνώριση της προσπάθειάς μου για την επίλυση κάθε θέματος της πόλης μας σε κάθε γειτονιά της και της προσωπικής μου ενασχόλησης από το πιο απλό μέχρι το πιο σύνθετο θέμα που σας απασχόλησε.

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ μέσα από την καρδιά μου για την τεράστια αυτή επιβράβευση και επίσης ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο Δήμαρχο μας Γιώργο Χατζηδάκη για την εμπιστοσύνη του.
Υπόσχομαι πως θα τιμήσω και θα ανταποκριθώ στη νέα σας εντολή.

Παραμένω στη διάθεση του Γιώργου Χατζηδάκη και της Παράταξης μας "ενωμένοι για την Ηλιούπολη", ώστε να χτίσουμε μαζί με τους πολίτες μια νέα αυτοδιοικητική αντίληψη με δημοκρατικές και συμμετοχικές διαδικασίες για το καλό της τοπικής κοινωνίας και της πόλης μας".
Με εκτίμηση
Κώστας Γ. Σεφτελής