Ηλιούπολη - Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου: Γιατί σε αυτή την πόλη θα πρέπει κάθε μέρα να βρίσκεις κάτι που θα σε πληγώνει;



 Γιατί σε αυτή την πόλη θα πρέπει κάθε μέρα να βρίσκεις κάτι που θα σε πληγώνει;

Σήμερα το πρωί (27-10) προσεγγίσαμε το μνημείο της πλατείας Ανεξαρτησίας, για να κάνουμε την κατάθεση του Στέφανου για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.




Δεν μιλάμε για τη βρώμα της περιοχής, τα ασκουπίστα πεζοδρόμια και το χαλί και το χάλι της πλατείας, αλλά για άλλο βαρύτερο που έχει κάποιον υπεύθυνο με ονοματεπώνυμο.




Διαπιστώσαμε ότι με ευθύνη του εργολάβου, ο οποίος ανέλαβε να αντικαταστήσει τον ξύλινο φράχτη που περιέκλειε την παιδική χαρά, αλλά και το σημείο που η ΔΕΗ έχει εγκαταστημένο τον σταθμό της, με σιδερένιο, καταστράφηκε η μαρμάρινη επένδυση του μνημείου, σε τρία σημεία και φυσικά κατά την παραλαβή του έργου είτε από τον Δήμος Ηλιούπολης είτε από την Περιφέρεια Αττικής, δεν είμαστε σίγουροι για ποιανού προεκλογικό έργο έγινε αυτό, δεν απαιτήθηκε η αποκατάσταση της ζημιάς.




Βέβαια δεν είναι κάτι πρωτοφανές όταν οι άνθρωποι οι οποίοι ασκούν την διοίκηση το μόνο το οποίο τους ενδιαφέρει είναι ο εαυτός τους.

Άντε να βρεις με τέτοιους ανθρώπους άντρες να πουν το όχι στον εχθρό.




Φωτογραφικό υλικό στην διάθεσή Σας, εδώ φαίνεται δεξιά και αριστερά η έλλειψη και κάτω δεξιά το σπάσιμο.