Ηλιούπολη: ΔΕΝ Στηρίζει Δημήτρη Ευαγγέλου, ΔΕΝ Στηρίζει συγκεκριμένη δημοτική παράταξη.


 

Ο λόγος για τον κο Αθανάσιος Βαμβίνης, επικεφαλής του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ.

Όπως έσπευσαν κάποιοι πονηροί να ανακοινώσουν εσπευσμένα στην πρόσφατη συγκέντρωση του Δημήτρη Ευαγγέλου στην πλατεία Φλέμινγκ.

Φαίνεται τελικά ότι ο κος Δημήτητρης Ευαγγέλου δεν έχει και πολλά να μας πει για το μέλλον της Ηλιούπολης κα γιαυτό πάει την τελευταία Παρασκευή προ των εκλογών για παραδοσιακό πανηγύρι αντί της παραδοσιακής τελευταίας ομιλίας των παρατάξεων.

Με την ευκαιρία.

Ακολουθεί η αναγκαία επισήμανση του κου Αθανασίου Βαμβίνη μετά την ανακοίνωση των πονηρών.



🔵Αναγκαία επισήμανση

➡️Όπως έχω δηλώσει από την στιγμή της απόσυρσης της υποψηφιότητάς μου για το δήμο Ηλιούπολης, όλα τα μέλη της ομάδας μας και οι φίλοι του Αυτοδιοικητικού Φόρουμ ήταν και είναι ελεύθεροι να επιλέξουν κατά συνείδηση με ποια παράταξη θα συμπορευθούν ή απλά θα στηρίξουν, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

➡️Η οποιαδήποτε ταύτισή μου με συγκεκριμένη δημοτική παράταξη δεν ταυτίζεται με τη δέσμευσή μου και τον λόγο που έδωσα.

✅Και τον λόγο μου έχω μάθει να τον τηρώ.

➡️Όπως έχω δημοσίως τοποθετηθεί το Αυτοδιοικητικό Φόρουμ θέλω να είναι σημείο σύγκλισης κι ενότητας κι όχι διάσπασης, όπως επίσης ότι θα λειτουργήσει θετικά- συμβουλευτικά για το καλό της πόλης μας.

👍Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλες και όλους, ειδικά στους ανθρώπους, οι οποίοι ήταν, είναι και θα είναι συγκοινωνοί και μέτοχοι της ιδέας για μια νέα Ηλιούπολη.