Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κατωπόδη.

 Ο Γ.Σ. Ηλιούπολης ανακοινώνει ότι έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Κατωπόδη.

Ο κ. Κατωπόδης αποτέλεσε ένα μεγάλο και σημαντικό κεφάλαιο για τον σύλλογο, οδηγώντας την ομάδα μας για παραπάνω από ένα χρόνο. Η προσφορά του κόουτς είναι μεγάλη για το σύνολο της λειτουργίας της Ηλιούπολης, σε προπονητική-τεχνική εμπειρία, στην ανάδειξη νέων αθλητριών από τις υποδομές και σε πολλές άλλες όμορφες στιγμές.
Ο κόουτς ήρθε και φεύγει ως τζέντλεμαν. Θα τον θυμόμαστε για την εργατικότητα και την αφοσίωση του στον σύλλογο από το μικρότερο έως το μεγαλύτερο ζήτημα. Εκπροσώπησε τα χρώματα της ομάδας μας με τον καλύτερο τρόπο. Ένας στρατιώτης της Ηλιούπολης, ένας από εμάς.
Ευχόμαστε στον coach τα καλύτερα στην μεγάλη του καριέρα.
Coach, σε ευχαριστούμε για όλα😀
Ο ίδιος αποχαιρετώντας τον σύλλογο είπε:
Έχω μάθει να πρεσβεύω το δίκαιο και δίκαια παίρνω την κάτωθι απόφαση:
Για λόγους τιμής και ευσυνειδησίας, θα πρέπει να τραβήξω διαφορετικό δρόμο, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης. Έναν σύλλογο πρότυπο, που τον αποτελούν άνθρωποι με το Α-κεφαλαίο.
Νιώθω ευγνώμων για όλους όσους συνεργάστηκα, και ζητώ συγγνώμη εάν αδίκησα κάποιους. Όσοι με γνώρισαν και συμπορεύθηκαν μαζί μου, γνωρίζουν ότι πολύ σημαντικοί, τόσο προσωπικοί όσο και συλλογικοί στόχοι επιτεύχθηκαν.
Αφήνω τους συνεργάτες και τα κορίτσια σε ένα στέρεο πλαίσιο αλληλοσεβασμού, συνέπειας και αθλητικού πνεύματος και είμαι βέβαιος πως η συνέχεια θα είναι εξαιρετική.
Σας ευχαριστώ για όλα.