Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: Γλέντι το Σάββατο - Ο λαός να μην εμπιστευτεί ούτε τον συνδυασμό του κου Χατζηδάκη ούτε του κου Ψυρρόπουλου.

 


Ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών


Χαιρετίζουμε όσους και όσες στήριξαν το ψηφοδέλτιο της »Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δήμο και στην Περιφέρεια.


Ιδιαίτερα όσες και όσους έκαναν για πρώτη φορά το βήμα και εμπιστεύτηκαν την «Λαϊκή Συσπείρωση» το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ στο Δήμο και την Περιφέρεια.


Όλες και όλους που έδωσαν τη μάχη στο πλάι μας συμβάλλοντας με κάθε τρόπο στο θετικό αποτέλεσμα.


Ιδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους τους αγωνιστές που συμπορεύτηκαν για πρώτη φορά μαζί μας και με τη δράση τους συνέβαλαν στο να συνεχίσει να δυναμώνει το ρεύμα αμφισβήτησης της κυρίαρχης πολιτικής που τσακίζει και περιθωριοποιεί τις εργατικές λαϊκές ανάγκες και αγωνίες. Μια αντιλαϊκή πολιτική που υλοποιείται συντεταγμένα από όλα τα αστικά κόμματα και μέσα από τους θεσμούς του τοπικού κράτους, όπως είναι οι Δήμοι και οι Περιφέρειες .


Στο θετικό αποτέλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης και στο Δήμο και την Περιφέρεια σε ψήφους και ποσοστά, παρά το αρνητικό γεγονός της μειωμένης συμμετοχής, αποτυπώνεται το κύρος του ΚΚΕ που εκφράστηκε και στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, επιβεβαιώνοντας ότι ένα μεγαλύτερο κομμάτι του λαού και της νεολαίας αναγνωρίζει το ΚΚΕ ως τη μόνη και ικανή δύναμη που μπορεί και θέλει να οργανώσει την λαϊκή αντεπίθεση. Να βάλει εμπόδια σε ένα καθόλα εχθρικό κράτος απέναντι στο λαό και τις ανάγκες του, να ανοίξει τον ορίζοντα της ανατροπής του, να αποσπάει ανάσες ανακούφισης προς όφελος του.


Ως «Λαϊκή Συσπείρωση” δεσμευόμαστε και σε αυτούς που μας ψήφησαν και σε αυτούς που ήθελαν αλλά δεν έκαναν το βήμα , ότι θα συνεχίσουμε ακόμη πιο αποφασιστικά να βγαίνουμε μπροστά στην οργάνωση της πάλης στο δήμο μας, για τη βελτίωση της ζωής των εργαζομένων, των μικροεπαγγελματιών, των συνταξιούχων, των γυναικών και της νέας γενιάς.


Με επίκεντρο τη ζωή των παιδιών μας , το μέλλον τους , τα σύγχρονα δικαιώματα των εργαζομένων, τη δημόσια δωρεάν Υγεία και Παιδεία, την προστασία της λαϊκής κατοικίας από τους πλειστηριασμούς και το δικαίωμα στην φτηνή κατοικία, την οργάνωση και ανάδειξη της πολιτιστικής λαϊκής δημιουργίας, το δικαίωμα στον Αθλητισμό, τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα και υποδομές που πρέπει να γίνουν στην περιοχή μας, ώστε να προστατευθεί η ανθρώπινη ζωή .


Την περιφρούρηση και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας στην πόλη προς όφελος του λαού και της νεολαίας, την απαγκίστρωση της από το ΤΑΙΠΕΔ, τη μη εμπορευματοποίησή της που θα ενταθεί το επόμενο διάστημα με δεδομένους τους αρνητικούς πολιτικούς συσχετισμούς που έχουν διαμορφωθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή, στους δήμους και την περιφέρεια.


Την προστασία του περιβάλλοντος και του Υμηττού από τους καταπατητές και τις επιχειρηματικές επιδιώξεις που τον πολιορκούν.


Γνωρίζουμε ότι αναλαμβάνουμε ακόμη μεγαλύτερες ευθύνες , όχι μόνο με τους 2 δημοτικούς συμβούλους που μας δίνει ο καλπονοθεύτικος νομός της ΝΔ, μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο, να οργανωθεί ο αγώνας ενάντια στη νέα, από χέρι αντιλαϊκή δημοτική αρχή που θα προκύψει,είτε με Χατζηδάκη είτε με Ψυρρόπουλο. Και οι δυο είναι ταγμένοι να υπηρετήσουν πιστά τις οδηγίες της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης και της Περιφέρειας όποιος και αν εκλεγεί στο Β’ γύρο.


Γι’ αυτό και καλούμε τους ψηφοφόρους της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και όλο τον λαό της πόλης να μην εμπιστευτεί ούτε τον συνδυασμό του κου Χατζηδάκη ούτε του κου Ψυρρόπουλου και όποιος πάει να ψηφίσει να ρίξει λευκό ή άκυρο.


Όσο και να μάχονται για το ποιος τελικά θα υπερισχύσει στη δημαρχιακή καρέκλα, το βέβαιο είναι ότι και οι δύο μαζί θα μάχονται το επόμενο διάστημα για τα επιχειρηματικά συμφέροντα υπηρετώντας πιστά την πολιτική της κυβέρνησης και της Περιφέρειας του κου Χαρδαλιά.


Γλέντι της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης το Σάββατο 21/10, στις 19:00 στην Πλατεία Σικελιανού



Συνεχίζουμε μαχητικά τον αγώνα μαζί με τον λαό της Ηλιούπολης.


ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.


Η Λαϊκή Συσπείρωση προσκαλεί τον λαό της Ηλιούπολης στο γλέντι το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 19:00 στην Πλατεία Σικελιανού.


Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Αλέξανδρος Μπουγάς, Μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της Κομματικής Οργάνωσης Αττικής του ΚΚΕ και Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης.