Μαρίνος Μπασούρης: Σας ευχαριστώ που η μεγάλη θυσία πολλών πραγμάτων στη ζωή μου επιβραβεύεται από τη στήριξή σας για Τρίτη συνεχόμενη φορά.

 


❗️
Ένα σχόλιο εκλογικού απολογισμού.
Στις φετινές δημοτικές εκλογές, εντόπισα -και με δικαίωση διαπιστώνω πως αυτό είναι σήμερα κοινή παραδοχή- ότι στην Ηλιούπολη λείπει η ΑΛΗΘΙΝΗ προσφορά, το ΑΤΟΦΙΟ ενδιαφέρον για τα προβλήματα του συμπολίτη, της γειτονιάς.
Ως υποψήφιος με τη νέα παράταξη Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη και επικεφαλής τον Δημήτριος Ευαγγέλου - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης, επέλεξα να θέσω το λιθάρι μου για τη δημιουργία ενός πυλώνα πραγματικής συνεισφοράς στο Δήμο μας. Με αξιόλογους συνυποψηφίους, με τους οποίους πραγματοποιήσαμε μία από τις εντιμότερες και πιο μαχητικές προεκλογικές εκστρατείες.
✅
Η επιλογή μου δικαιώθηκε με την ψήφο σας. Εκλέχθηκα πρώτος με περίπου 600 σταυρούς προτίμησης.
Την ώρα που η πόλη μας καλείται να επιλέξει Δήμαρχο είναι αυτονόητο ότι ως ενεργός πολίτης με παρουσία στα δημοτικά δρώμενα και στην καθημερινότητα της πόλης μου θα σας προτρέψω να συμμετέχετε ΜΑΖΙΚΑ στην αυριανή εκλογική διαδικασία.
📍
Ως νέος άνθρωπος, ως εργαζόμενος, ως επιστήμονας λυπάμαι που τα διλήμματα της ανάδειξης Δημάρχου έχουν μεταφερθεί σε αρένα.
Ο κατάλληλος Δήμαρχος αναδεικνύεται από ευρείες πλειοψηφίες, όπως συμβαίνει στους γειτονικούς μας Δήμους. Οι τελευταίες δεκαετίες, μας δίδαξαν ότι οι παρατάξεις με μικρή κοινωνική ανταπόκριση απέτυχαν να διευρύνουν το έρεισμα τους και να αφουγκραστούν τα προβλήματα του τόπου. Παράλληλα, μας δίδαξαν ότι το να εκλέγεσαι πολλά χρόνια δε σε κάνει κατάλληλο, ικανό, ηθικό.
Στα πλαίσια αυτά, η επόμενη ημέρα θα με βρει εκεί που ανήκω. Στη μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου που αύριο αγωνιά για την πορεία του Δήμου μας.
Στις πρωτιές τις συλλογικές, της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» που θα κερδηθούν με έργα και ενεργή παρουσία, από ανθρώπους αμόλυντους, ανθρώπους με επάγγελμα και λαμπρή πορεία στη ζωή και στην πολιτική.
✔️
Θα ήθελα να ευχηθώ καλή θητεία στους εκλεγμένους συνδημότες μου, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνυποψηφίους μου στην παράταξη Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη για την πυγμή τους, το ήθος τους και την εργατικότητα τους. Πιο πολύ, όμως, θα ήθελα να συγχαρώ τον Δημήτρης Ευαγγέλου με το σύνολο του βίου του, επαγγελματικό και προσωπικό, απέδειξε ότι είναι αμόλυντος. Είναι σπουδαίο να μην μπορούν τίποτα να σου καταλογίσουν.
‼️
Σας ευχαριστώ που η πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια δεν βρήκε ποτέ ένα «όχι», αλλά ένα μεγάλο «ναι» στη στήριξή μου.
‼️
Σας ευχαριστώ που η μεγάλη θυσία πολλών πραγμάτων στη ζωή μου επιβραβεύεται από τη στήριξή σας για Τρίτη συνεχόμενη φορά.