Στάθης Ψυρρόπουλος: Καθαρός Ουρανός Αστραπές Δεν Φοβάται.

 Αυτό που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε είναι πόσο υποβαθμισμένη και αναξιοπρεπής είναι η πλευρά που λειτουργεί με όρους "συμμορίας" προφανώς μετά τα απογοητευτικά για αυτούς αλλά αληθινά αποτελέσματα της Κυριακής 8/10/2023.
Κατασκευασμένες ψευτικες διευθύνσεις email από άγνωστο αποστολέα χωρίς προσωπικά στοιχεία που διακινούνται από την στιγμή της μεγάλης νίκης που σημειώθηκε χθες με κατάπτυστο, ανηθικο, ψευδη και συκοφαντικό τίτλο και κείμενο χωρίς σφραγίδες και υπογραφές, για τις οποίες έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Αρχές από τις πρώτες πρωινές ώρες, ώστε να αποκαλύψουν ποιος είναι ο κοινός συκοφάντης που μόλις αποκαλυφθεί αρμοδίως θα εκπλαγεί όλη η Ηλιούπολη.
Το έγγραφο αυτό που διακινείται παρανόμως φέρει παλαιότερες ημερομηνίες και έχουμε απαντήσει εδώ και μήνες με εξώδικα και ενστάσεις και με τεκμηριωμένες εκθέσεις.
Απ' ότι φαίνεται υπάρχει οργανωμένο σχέδιο στο οποίο θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη όσοι αναπαράγουν ψευδή και συκοφαντικά και υποτιμούν τον λαό της Ηλιούπολης εάν νομίζουν ότι μπορεί κάποιος να υιοθετήσει τις δικές τους μεθόδους προκειμένου να μην "ξεκολλήσουν" από τις καρέκλες τους και πληγεί ο εγωισμός τους και το προσωπικο τους συμφερον.
Αντιλαμβανόμαστε ότι η παράταξη του Δημάρχου βρίσκεται σε πανικό και γι' αυτό έσπευσαν όλα τα μέλη της να το αναπαράξουν χωρίς να γνωρίζουν την προέλευση του εγγράφου, την πηγή, την γνησιότητα και πληρότητα του κι ενώ γνωρίζουν καλά ότι με αυτή την επιλογή έχουν παραβιάσει οι ίδιοι την νομοθεσία και έχουν διαπράξει ποινικώς κολάσιμες πράξεις.
Η Ηλιουπολίτισσα και ο Ηλιουπολίτης δεν θα σας ανεχτούν πλέον γιατί γνωρίζουν τις υπόγειες συμφωνίες, τις μεθοδεύσεις σας, την ικανοποίηση των προσωπικών συμφερόντων σας και όχι του κοινού καλού της πόλης και την προσπάθεια υπονομευσης και συκοφάντησης μου μετά την συντριπτική νίκη της παράταξης μας με αθεμιτους τροπους. Ευτυχως για μενα δινετε στο στιγμα σας ξεκαθαρα πια.
Άλλωστε δεν είναι τυχαία η ώρα που επιλέξατε να το διακινήσετε.
ΚΥΡΙΕΣ & ΚΥΡΙΟΙ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ!
Τα υπόλοιπα θα σας γνωστοποιηθούν από τις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Ευτυχώς το διαδίκτυο αφήνει ίχνη όπως και η διαδρομή του ηλεκτρονικού εγγράφου. Σας υπόσχομαι ότι κάποιοι θα λογοδοτήσουν στη δικαιοσύνη.
Προσπάθησα όλο αυτόν τον καιρό να μην ασχοληθώ μαζί σας, αλλά τώρα βλέποντας την στάση σας θα το κάνω με αυτό το δημοσίευμα και μόνο. Αρκετά όμως μαζί σας! Στους πολίτες αυτή της πόλης που με ενδιαφέρουν και μόνο σε αυτούς λογοδοτώ τους δηλώνω ότι είναι στη διάθεσή τους δημόσια έγγραφα που επιβεβαιώνουν τα ανωτέρω τα οποία δεν θα διακινήσω με ευτελείς μεθοδους και τρόπους όπως επιλέγει η άλλη πλευρά αλλά δηλώνω ότι δια ζώσης στο γραφείο μου είναι στη διάθεσή τους να τα δουν μονοι τους, οπως όλο αυτο τον καιρο πορτα πορτα σας ακουσα και με ακουσατε.
Στάθης Ψυρρόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης