Ο Άγγελος Δημητρόπουλος Στηρίζει Δημήτρη Ευαγγέλου.

 


Ένας εκ των πετυχημένων, ελάχιστοι είναι η αλήθεια, αντιδημάρχων των Διοικήσεων Βασίλη Βαλασόπουλου ο κος Άγγελος Δημητρόπυλος προέβη σε δήλωση στήριξης του κου Δημήτρη Ευαγγέλου με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Δημητρόπουλος:

"Ο Δημήτρης Ευαγγέλου είναι μια ήρεμη δύναμη. Αυτό ακριβώς που χρειάζεται η Ηλιούπολη.
Ένας άνθρωπος νοικοκύρης στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή, ο οποίος μετά την πολυετή προσφορά του στον αθλητισμό της πόλης ένιωσε την επιθυμία να παλέψει για την Ηλιούπολη από τη θέση του Δημάρχου μπας και η πόλη βγει από την ακινησία.
Ένας τύπος που δεν είναι πολιτικάντης, που δεν είναι «γλίτσας», που δεν τάζει τα πάντα σε όλους, που δεν έχει το βλέμμα στο πώς θα γεμίσει η τσέπη του από «δουλίτσες», που δεν θα συμμαχήσει και με τον διάολο για να γίνει Δήμαρχος.
Αυτά τα χαρακτηριστικά απαξίωσαν την Ηλιούπολη την τελευταία τετραετία.
Μια ανίκανη δημοτική αρχή, άθροισμα συμφερόντων, φιλοδοξιών και μικροπολιτικής, απαξίωσε πλήρως την πόλη μας αφήνοντάς την πολλά χρόνια πίσω σε σχέση με γειτονικούς Δήμους.
Καμία τομή. Κανένα όραμα. Κανένα σχέδιο. Όλα στο πόδι.
Μόνο επικοινωνιακή διαχείριση με καρναβάλια και μικροεξυπηρετήσεις για να «χρωστάει» κάποιος κόσμος την ψήφο του.
Ελπίζω πως ένα καρναβάλι και μια σύμβαση ορισμένου χρόνου, δεν είναι αρκετά για να πείσουν την πλειοψηφία των Ηλιουπολιτών να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτή τη δημοτική αρχή.
Ελπίζω πως η λογική θα επικρατήσει και ο Γιώργος Χατζηδάκης θα αποτελέσει παρελθόν από Δήμαρχος.
Ελπίζω πως με τον Δημήτρη Ευαγγέλου στη θέση του Δημάρχου θα μπει οριστικό τέλος στην απαξίωση της πόλης.
Ήρθε η ώρα για την πραγματική αλλαγή στην Ηλιούπολη.
Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις (αν και δεν είμαι υποψήφιος) στην προσπάθεια αυτή τον Δημήτριος Ευαγγέλου - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης για να γίνει η Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη".