Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - Έκτακτη Ενημέρωση.

 Δελτίο Τύπου/10 Οκτ 23

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ #ΓΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

-Ενημερωθήκαμε με έκπληξη; από την εταιρεία Meta (Facebook), πως ο επίσημος λογαριασμός μας τις τελευταίες ημέρες («σύμπτωση»;) έχει δεχθεί πολλαπλές αναφορές για υβριστική συμπεριφορά και παραβίαση των όρων της κοινότητας, με το ερώτημα της διακοπής λειτουργίας της, με προφανώς ψευδείς, ανυπόστατες και ατεκμηρίωτες καταγγελίες από κρυπτόμενους «ανώνυμους».

-Είναι προφανές ότι σε καμία ανάρτηση μας δεν υπάρχει υβριστικό σχόλιο. Ο #ΓΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αναρτά φωτογραφίες από τις πολλαπλές και συνεχείς επιτυχίες των τμημάτων και των αθλητών του, δελτία Τύπου, προσκλήσεις για τις εκδηλώσεις μας, τις πολλαπλές κοινωνικές μας δράσεις και θέματα τις αθλητικής οικογένειας της #ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ. Προφανώς οι αναφορές έγιναν ανυπόστατα και χωρίς στοιχεία.

-Είναι απορίας; άξιο το ποιος ή ποιοι έχουν σκοπιμότητα από το να «χτυπήσουν» διαδικτυακά τον σύλλογό μας, δηλαδή τον μεγαλύτερο σύλλογο της πόλης και έναν από τους μεγαλύτερους πολυαθλητικούς συλλόγους στη χώρα, όπου πλέον από 9 καλλιεργεί 11 αθλήματα με Ειδική Αθλητική Αναγνώριση. Η προσφορά και η ιστορία μας στη πόλη είναι ανεξίτηλη και αναγνωρίζεται από το σύνολο των συμπολιτών μας.

#ΓΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ θα επιμένει να συνεχίζει να ασχολείται ΜΌΝΟ με τον αθλητισμό και να προσφέρει τις «υπηρεσίες» του σε όλους τους νέους αθλητές-παιδιά μας και τους μεγαλύτερους στις Ανδρικές και Γυναικείες ομάδες μας, στο πλαίσιο του «ευ αγωνίζεσθαι». Θα γεμίζουμε τα γήπεδα της πόλης μας με χαμόγελα, παιχνίδι και επιτυχίες, ενώ παράλληλα θα συνεχίσουμε το δύσκολο εθελοντικό μας έργο καλλιεργώντας την ομαδικότητα, την αγάπη και την ανθρωπιά στους αθλητές μας.

-Φέτος που ο #ΓΣΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ συμπληρώνει 70 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς, είμαστε πιο περήφανοι από ποτέ για όλα όσα έχουμε πετύχει. Είμαστε ένα με τις ομάδες μας, με το προσωπικό μας και τους εθελοντές αφανείς ήρωες του συλλόγου που μοχθούν αμισθί, υπέρ του αθλητισμού της Ηλιούπολης.

-Ωστόσο, έχουμε απαντήσει πλήρως και τεκμηριωμένα προς το Meta (Facebook), με άγνωστο έως τώρα αποτέλεσμα, αποδεχόμενη οιασδήποτε μορφής περαιτέρω έλεγχο και έχουμε αποστείλει δια της επισήμου οδού καταγγελία στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να φωτιστούν οι σκιές.

Για το ΔΣ
Απόστολος Κωστούλας
Πρόεδρος