Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης - Ενορία: Έγινε η παρουσίαση της έκθεσης φωτογραφίας με θέμα "H ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1940-1950" που διοργανώνει η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Ηλιούπολης... μην την χάσετε.





Η πόλη μας υποδέχθηκε την έκθεση φωτογραφίας με θέμα "H ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ 1940-1950" που διοργανώνει η Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Ηλιούπολης στο εκθεσιακό κέντρο με τη σημαία της κρεμασμένη ανάποδα στη συνέχεια ο χώρος δεν είχε ηχητική κάλυψη και ο παπάς έτρεχε στο ναό να φέρει μικρόφωνο.


Με την παρουσία αρκετών πολιτών, αλλά και του εκλεγέντος Δημάρχου Στάθης Ψυρρόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης συνοδευόμενου από δημοτικούς σύμβουλους απο την παράταξη ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ Πουλος Ιωαννης @Χρήστος Καλαρρύτης, στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του σε οργανωμένη εκδήλωση, αφιερωμένη στην περιοχή Αγία Μαρίνα, που τον ανέδειξε Δήμαρχο.


Μάλιστα την προηγούμενη μέρα Τρίτη 17/10/23, είχε περάσει από τις γειτονιές της Αγίας Μαρίνας για να ευχαριστήσει τους ψηφοφόρους και έφτασε μέχρι και τον ναό, όπου είχε προσέλθει και την Παρασκευή πριν την ανάδειξη του σε Δήμαρχο, αλλά και εκκλησιάστηκε την Κυριακή των εκλογών, παρέλαβε ως ευλογία από συνεργάτιδα το δώρο του ναού, με τον Άγιο Ευστάθιο φτιαγμένο πάνω σε ένα κεραμίδι.


Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι εκλογέντες δημοτικοί σύμβουλοι επικεφαλής παρατάξεων Δημήτριος Ευαγγέλου - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης της Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη και Thodoris Papadatos της Δημοτική Κίνηση"ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη πόλη" με συνεργάτες τους.


Συγχαρητήρια στους ανθρώπους της ομάδας προφορικής ιστορίας Ηλιούπολης για τους οποίους θα συμπληρώσουμε την αναφορά μας.