Σειρά συναντήσεων με νεοκλεγέντες δημάρχους είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

 


Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε στο άρθρο εδώ: https://www.orthodoxianewsagency.gr/aytokefales_ekklisies/ekklisia_ellados/synantiseis-arxiepiskopou-ieronymou-me-tous-neous-dimarxous-mandras-eidyllias-kai-ilioupolis/ της πηγής μας - ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR.

Σειρά συναντήσεων με νεοκλεγέντες δημάρχους είχε ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023.

Ο Μακαριώτατος συναντήθηκε με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Μάνδρας – Ειδυλλίας κ. Αρμόδιο Δρίκο και αργότερα με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ευστάθιο Ψυρρόπουλο. Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης συνόδευαν μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και ο Αρχιμανδρίτης Σπυρίδων Κατραμάδος, προϊστάμενος του ιερού ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως.

Κλικάροντας το άρθρο θα μπορέσετε να δείτε πλειάδα φωτογραφιών του Χρήστου Μπόνη από την συνάντηση του Μακαριώτατου με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Ευστάθιο Ψυρρόπουλο, μελών του νέου Δημοτικού Συμβουλίου και του προϊσταμένου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως.