Γιώργος Χατζηδάκης, Δήμαρχος Ηλιούπολης: Απομακρύνθηκε άλλη μια αίθουσα προκάτ (κοντέινερ) από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης.

 


Η Δημοτική Αρχή, στο πλαίσιο της πολιτικής της, συνεχίζει την απομάκρυνση των λυόμενων κατασκευών από τις εκπαιδευτικές δομές της πόλης, οι οποίες χρησιμοποιούνταν ως αίθουσες διδασκαλίας.

Συγκεκριμένα, κίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και απομάκρυνε άλλη μια αίθουσα προκάτ (κοντέινερ) από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης.
Αποτελούσε χρόνιο αίτημα των εκπαιδευτικών, των μαθητών και των Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων για πάνω από μια 15ετία η απομάκρυνση των λυόμενων κατασκευών από τις σχολικές μονάδες της πόλης. Γίνεται πλέον πράξη με ενέργειες της Δημοτικής μας Αρχής!


Υπενθυμίζεται ότι ο Δήμος Ηλιούπολης έχει, ήδη, απομακρύνει κοντέινερς από το 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης και το 8ο - 17ο Δημοτικά Σχολεία.
Με τον ίδιο προγραμματισμό και ρυθμό πρέπει ο Δήμος Ηλιούπολης να συνεχίσει, προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, και με την έγκριση των νέων μελετών από το Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» να υπάρξουν νέες, σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές αίθουσες.