Επιστολή Στάθη Ψυρρόπουλου Στην Πολιτική Ηγεσία Του Υπουργείου... Μεταφορών.

 


Επιστολή έστειλε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, ο σωστός τίτλος, για το θέμα των συχνών τροχαίων ατυχημάτων στην συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Δημάρχου Παύλου Πεντάρη.

Αναλυτικά σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει:

Tη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 βρέθηκα σε συνάντηση σε κατάστημα δίπλα από την συμβολή των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου και Παύλου Πεντάρη, όπου διακυβεύεται καθημερινά η ασφάλεια των πολιτών λόγω των σοβαρών τροχαίων που έχουν λάβει χώρα στο σημείο.
Μετά από διαβούλευση με τους κατοίκους της περιοχής, ζήτησα τη διεξαγωγή έκτακτου δημοτικού συμβουλίου με μοναδικό θέμα την οδική ασφάλεια στην περιοχή και τη λήψη απόφασης ώστε να κοινοποιηθεί άμεσα στους αρμόδιους φορείς και στην Περιφέρεια Αττικής για την αποτροπή κι άλλων δυστυχημάτων που έχουν κοστίσει ανθρώπινες ζωές κατά το παρελθόν.
Τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023 στείλαμε επιστολή στον Υπουργό Μεταφορών κο Σταϊκούρα, την Υφυπουργό Μεταφορών κα Αλεξοπούλου και τον Γενικό Γραμματέα κο Ξιφαρά.