Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης Καταδικάζει Και Δικαίως Υπενθυμίζει.

 



Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης καταδικάζει απερίφραστα το περιστατικό βίας που συνέβη απέναντι σε υπάλληλο του τομέα καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης, όπως και κάθε περιστατικό βίας, απ’ όπου και αν προέρχεται.
Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια, έχουμε γίνει μάρτυρες περιστατικών βίας αλλά και ανομίας στην κεντρική πλατεία της πόλης μας, γεγονότα που ο Ε.Σ.Η. έχει επισημάνει και καταγγείλει, με κορυφαίο την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε ο πρόεδρος του Αθανάσιος Μπίρλης, πριν από μερικούς μήνες, για την οποία υπήρξε «αφωνία» από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, στο οποίο το θέμα δεν συζητήθηκε ποτέ.
Το καθεστώς ανομίας και έλλειψης μέτρων για την τήρηση των κανόνων τάξης και υγιεινής στην κεντρική πλατεία (κυρίως) αλλά και σε άλλα σημεία της πόλης μας, είναι η γενεσιουργός αιτία των προβλημάτων, τα οποία όσο δεν αντιμετωπίζονται θα πολλαπλασιάζονται και οι δημιουργοί τους θα αποθρασύνονται.
Καλούμε την Δημοτική Αρχή και το Δημοτικό Συμβούλιο να προχωρήσουν στη λήψη μέτρων, να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση που επικρατεί στην κεντρική πλατεία της πόλης, με την οριοθέτηση των δικαιωμάτων και την επιβολή του νόμου προς όλες τις κατευθύνσεις.
Η επικράτηση μιας ξεκάθαρης κατάστασης για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις όσων δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στην περιοχή και η αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ, θα επαναφέρει την κανονικότητα και θα βάλει ανάχωμα στην εξέλιξη αυτής της κατάστασης.