Ηλιούπολη: Χριστουγεννιάτικες Τσαχπινιές Ψυρρόπουλου - Σεφτελή Για Τα Στολίδια.

 


Δεν μάθαμε αν έγινε ποτέ και εκείνη η απογραφή που είχε ζητήσει ο Αραμπατζής στο παρελθόν...

Είπαμε μέρες που είναι να μην ασχοληθούμε με κοκορομαχίες αλλά δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε.

Διαβάστε αν δεν έχετε κάτι καλύτερο να κάνετε το Δελτίο Τύπου της παράταξης "ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Στάθης Ψυρρόπουλος και την απάντηση του Κώστα Σεφτελή, αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών.

Αποθήκη της πόλης μας γεμάτη χιλιάδες στολίδια παραμένει κλειστή, την στιγμή που η πόλη είναι αστόλιστη!
Ο κος Χατζηδάκης τιμωρεί τους δημότες για την επιλογή τους στις εκλογές;
Με ανάρτηση του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος μετά από ειδικό κλιμάκιο που επισκέφθηκε αποθήκες του Δήμου Ηλιούπολης, διαπιστώθηκε εκτεταμένος εξοπλισμός χριστουγεννιάτικων στολιδιών που βρίσκονται «παροπλισμένα».
Ο στολισμός περιλαμβάνει από Χριστουγεννιάτικα Δέντρα μεγάλου μεγέθους, κουτιά με ολοκαίνουρια στολίδια, πλήθος μεγάλων εξωτερικών στολιδιών σε σχήμα δέντρου, αστεριών, καμπανών, διακοσμητικών μπαλών, ειδικών φωτιστικών.
Το τραπέζι εργασίας στο οποίο παλαιότερα γινόταν επιτόπιος έλεγχος για να εξακριβωθεί η ακεραιότητα των στολιδιών, η λειτουργικότητά τους ήταν καλυμμένο επίσης από στολίδια, γεγονός που αναδείκνυε ότι όποια διαδικασία υπήρχε για τον ομαλό στολισμό της πόλης, έχει πλέον εγκαταλειφθεί.
Να θυμίσουμε στην απερχόμενη διοίκηση που έχει κινητοποιηθεί τις τελευταίες ημέρες με μία σειρά σπασμωδικών κινήσεων-ενεργειών που «δείχνουν» τιμωρητικό χαρακτήρα απέναντι στους πολίτες, ότι ο δημότης είναι ελεύθερος να ψηφίζει, να κρίνει, να καταγγέλλει, να δοκιμάζει, να εμπιστεύεται και μπορεί να είναι ανεξάρτητος χωρίς να του υποδεικνύεται τι θα πράξει στις εκλογές.
Για πρώτη φορά η πόλη είναι αστόλιστη, την στιγμή που υπάρχει αποθήκη γεμάτη στολίδια.
Και ευλόγως τίθενται τα ακόλουθα ερωτήματα:Κε Χατζηδάκη, με ποιο δικαίωμα στερείτε από τα παιδιά της πόλης την Xριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα;
Γιατί δεν έχουν τηρηθεί οι προσήκουσες διαδικασίες προκειμένου με σχεδιασμό και προγραμματισμό να τοποθετηθούν τα στολίδια στην πόλη;
Ποια είναι τα υπηρεσιακά έγγραφα που έχουν εγκαίρως κοινοποιηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες και υπαλλήλους προκειμένου να είχε δρομολογηθεί ο στολισμός της πόλης;
Γιατί έστω και την ύστατη στιγμή δεν φροντίζετε μετά από τη γνωστοποίηση επαρκούς στολισμού από την παράταξή μας να στολιστεί η πόλη;
Κε Χατζηδάκη, όταν η πόλη μία περίοδο με μεγάλη επισκεψιμότητα λόγω των εορτών παραμένει αστόλιστη, έχετε σκεφθεί την ανυπολόγιστη ζημιά που πραγματοποιείτε για την εικόνα της πόλης μας, τόσο για τους δημότες που θα αναζητήσουν χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα σε όμορους δήμους, όσο και για τους επισκέπτες που θα διαμορφώσουν λανθασμένη εικόνα για την πόλη μας;
Απαιτούμε, ευλόγως μετά από εκατοντάδες αιτήματα δημοτών, να φροντίσετε ως καθ’ ύλην αρμόδιος να στολιστεί η πόλη έστω την ύστατη στιγμή από αρμόδιο κλιμάκιο του δήμου μας και να μας δώσετε εξηγήσεις από την μέχρι τώρα στάση σας, αφού αρνείστε να συζητήσετε το τόσο σημαντικό ζήτημα του στολισμού της πόλης μας για όλους τους δημότες ανεξαιρέτως.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας Στάθης Ψυρρόπουλος Έλενα ΚαπίρηΝέα πρόκληση με ψεύδη και σκόπιμη παραπληροφόρηση από τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο!
Δεν πέρασε ένα 24ωρο και ο κ. Ψυρρόπουλος επανέρχεται με νέα παραπλανητική ανάρτηση, δημοσιεύοντας αυτή τη φορά φωτογραφίες από αποθήκη του Δήμου με στολίδια που φυλάσσονται εκεί και δεν χρησιμοποιούνται όπως λέει, ώστε να εμπλουτιστεί ο στολισμός της πόλης.
Αποκρύπτει όμως σκόπιμα πως:

1. Το σύνολο σχεδόν των στολιδιών είναι αποθηκευμένα εκεί πάνω από μία δεκαπενταετία.

2. Μεγάλος αριθμός στολιδιών είναι χαλασμένα και ελάχιστα από αυτά έχουν κριθεί επισκευάσιμα.

3. Είναι σε εκκρεμότητα η διαδικασία απόσυρσης των κατεστραμμένων.

4. Σχεδόν όλα είναι παλιάς τεχνολογίας, δεν είναι led και αποφεύγεται η χρήση τους, πλην περιορισμένων περιπτώσεων, επειδή είναι ενεργοβόρα.

5. Μέχρι σήμερα η τοποθέτηση των ελαχίστων κατάλληλων προς χρήση στολιδιών γινόταν κυρίως με εξωτερικό συνεργάτη και δευτερευόντως από τους ηλεκτρολόγους του Δήμου, που είναι όπως γνωρίζει ο κ. Ψυρρόπουλος, ολιγάριθμοι σε σχέση με τις ανάγκες του Δήμου (δημοτικός φωτισμός, σχολεία, παιδικοί σταθμοί, νηπιαγωγεία και γενικά το σύνολο των δημοτικών κτιρίων).

6. Απευθύνθηκε άραγε ο κ. Ψυρροπουλος στην διευθύντρια της τεχνικής υπηρεσίας για να του επιβεβαιώσει την πραγματικότητα η αρκέστηκε σε δικά του συμπεράσματα.
Όμορφες λοιπόν και εντυπωσιακές οι φωτογραφίες που δημοσιεύει ο κ. Ψυρρόπουλος, αποκρουστικά όμως και ανάξια περαιτέρω σχολιασμού τα ψεύδη του.
Προφανώς δεν έχει κατανοήσει πως είναι ήδη Δήμαρχος και αντιμέτωπος με την πραγματικότητα και με τα μεγάλα λάθη που έχει διαπράξει πριν ακόμα αναλάβει τα καθήκοντα του.

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης