Ένωση Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης: Ένα Στολίδι Για Την Παλαιστίνη.

 


ΕΝΑ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης συμμετέχει και σας καλεί στην εκδήλωση που οργανώνουν ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ της πόλης μας ύστερα από κάλεσμα του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ του Δήμου Ηλιούπολης.

📍
Κυριακή 10/12 Πλατεία Φλέμινγκ 11.30π.μ.
Στολίζουμε δέντρο με στολίδια και ζωγραφιές αφιερωμένες στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού.

📍
Κυριακή 17/12 Θέατρο Δημαρχείου 18.00μ.μ.
Συναυλία αφιερωμένη στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού με την καλλιτεχνική επιμέλεια του Πολιτιστικού φορέα Πλατεία Τέχνης.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ένα ΣΤΟΛΙΔΙ για την ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ
Εδώ και δυο μήνες συνεχίζεται η Ισραηλινή σφαγή κατά του Παλαιστινιακού λαού στη Λωρίδα της Γάζας. Περισσότεροι από 11.000 νεκροί Παλαιστίνιοι, στη συντριπτική τους πλειοψηφία αμάχοι και 5.000 από αυτούς παιδιά. Η κυβέρνηση του Ισραήλ με τη στήριξη των ΗΠΑ αλλά και της ΕΕ συνεχίζει την αδίστακτη, εγκληματική της πολιτική και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας βαφτίζοντας τις δολοφονικές επιθέσεις σε αυτοάμυνα.
Ο Παλαιστινιακός λαός δεν είναι μόνος του.
ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΜΑΖΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ της πόλης μας ύστερα από κάλεσμα του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο δήμο Ηλιούπολης αποφάσισαν να οργανώσουν:
•Την ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 11.30πμ στη πλ. Φλέμινγκ το ΣΤΟΛΙΣΜΑ χριστουγεννιάτικου δέντρου, με στολίδια και παιδικές ζωγραφιές αφιερωμένες στον αγώνα του ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ λαού.

•Την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 6.00μμ στο θέατρο του δημαρχείου ΣΥΝΑΥΛΙΑ αφιερωμένη στον αγώνα του ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ λαού με την καλλιτεχνική επιμέλεια του πολιτιστικού φορέα “Πλατεία Τέχνης”.
Σ αυτή την προσπάθεια καλούμε και άλλους φορεΊς και άλλα σωματεΊα, καλούμε όλους όσους αγωνιούν για την τραγική κατάσταση του Παλαιστινιακού λαού αλλά και για τις συνέπειες του που άμεσα θα επεκταθούν στους γύρω λαούς.

Οι πρωτοβουλίες που παίρνουμε τώρα και αυτές που θα ακολουθήσουν είναι για να στείλουμε μήνυμα παντού ότι σήμερα απαιτείται:

•Ο πλήρης και άνευ όρων τερματισμός της ισραηλινής επίθεσης και όλων των εχθροπραξιών.
•Προμήθειες φαρμάκων, ηλεκτρισμού, καυσίμων και καθαρού νερού για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη.
•Αποκατάσταση νοσοκομείων και όλων των άλλων αστικών υποδομών.
ΘΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙ ΑΥΤΟ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ “Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ”
ΕΝΩΣΗ ΕΒΕ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΚΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ /ΔΑΦΝΗΣ / ΥΜΗΤΤΟΥ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΜΕΛΟΣ ΟΓΕ)
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ “ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΚΕΛΙΑΝΟΣ”
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΕΧΝΗΣ”
ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ