Η Ηλιούπολη Αποχαιρέτισε Την Ευαγγελία Καμπερίδου.

 


Πλήθος κόσμου σε κλίμα οδύνης αποχαιρέτισε σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης την Ευαγγελία Καμπερίδου.

Με έντονη συναισθηματική φόρτιση ο  πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης κος Ευστάθιος Ευσταθόπουλος και η γενική γραμματέας του ΕΝΙΑΙΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ κα Γεωργία Αθανασοπούλου κατάφεραν να πουν λίγα λόγια και να αποχαιρετίσουν την Ευαγγελία.

Το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Ευστάθιος Ψυρρόπουλος, ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιάννης Αναγνώστου, ο δημοτικός σύμβουλος - επικεφαλής της παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" Τάσος Ευσταθίου και ο δημοτικός σύμβουλος - επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" Γαβριήλ Αραμπατζής.

Σύσσωμο έδωσε το παρών το Δ.Σ. της ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης, διακρίναμε τρεις πρώην προέδρους ΝΟΔΕ τους κ.κ. Παρασκευά Γιαννόπουλο, Βαγγέλη Κοκόση και Μίλτο Μπαντή ενώ στεφάνι έστειλε ο βουλευτής ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ Τάκης Θεοδωρικάκος.



Είμαι ευγνώμων που ήσουν ΦΙΛΗ ΜΟΥ, είμαι περήφανος που υπήρξες συνεργάτης μου, δεν βρίσκεις εύκολα ανθρώπους που να σε αγαπούν να σε βοηθούν να αγωνίζονται για τα πιστεύω τους με ανιδιοτέλεια. ΑΝΘΡΩΠΟΣ με μεγάλη προσφορά στην κοινωνία στην παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Ήταν ΚΥΡΙΑ με όλα όλα τα γράμματα κεφαλαία. Ήταν ο άνθρωπος που όποιος ζητούσε την βοήθεια της την έδινε απλόχερα χωρίς ποτέ να βλέπει σε προσωπικό συμφέρον.

Είχε πάντα άποψη και θέση για τα προβλήματα της πόλης μας, της παράταξης, της κοινωνίας και την εξέφραζε με τέτοιο τρόπο που μόνο αυτή μπορούσε. Ήταν εκλεγμένη πρόεδρος για σειρά ετών της Τ.Ο ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Κάτω Ηλιούπολης, εκλεγμένη στην ΕΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ, εκλεγμένη Υπεύθυνη γυναικών Β2 ΝΟΔΕ, εκλεγμένη αντιπρόεδρος στην ΔΗΜ. Τ.Ο Νέας Δημοκρατίας ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ.

Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια της. Ηλία ειδικά για σένα σου λέω ότι πεθαίνει κάποιος όταν τον βγάλουμε από το μυαλό και την καρδιά μας Καλό κουράγιο φίλε.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΒΑΓΓΕΛΙΩ ΜΟΥ

Στάθης Ευσταθόπουλος, πρόεδρος ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης



Η Ευαγγελία Καμπερίδου ήταν ανιδιοτελής άνθρωπος της προσφοράς, με ήθος, ευγένεια και αρχές, ήταν άνθρωπος ευθύς, με μπέσα και ξεκάθαρες απόψεις.

Το βλοσυρό σου και συνάμα γεμάτο αγάπη βλέμμα κάθε φορά που σε συναντούσα είτε στο Υπουργείο είτε στην πόλη και η αγαπημένη σου προσφώνηση προς την αφεντιά μου θα αποτελούν ανάμνηση ζωής.

Καλό ταξίδι στον παράδεισο Ευαγγελία

Άγγελος Κάνδηλας, ΕΝΕΡΓΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ