Δήμος Ηλιούπολης - Γνωρίστε την κα Γεωργία Χαρά Γκούβα, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο σε θέματα Ατόμων ΜΕ Ειδικές Ανάγκες (Ατόμων με αναπηρία)

O Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος όρισε στις 10 Ιανουαρίου 2024 τους Εντεταλμένους Συμβούλους του Δήμου Ηλιούπολης και τους ανέθεσε την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό όρισε την κα Γεωργία – Χαρά Γκούβα, ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο σε θέματα Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες (Ατόμων με αναπηρία).

Γεωργία-Χαρά Γκούβα 

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Ατόμων ΜΕ Ειδικές Ανάγκες (Ατόμων με αναπηρία)

Aπόφοιτη Πολιτικών Επιστημών. Εργάζεται ως Dispatcher σε εταιρεία Προώθησης Διαδικτυακών Υπηρεσιών. 

Έχει επιπλέον εργαστεί στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης, σε Πολυεθνικές Εταιρίες, καθώς και στη διαχείριση προσφορών – έργων του Δημοσίου τομέα. 

Διαθέτει επίσης εμπειρία ως Βοηθός Επιστημονικών Συνεδρίων και Διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Είναι μέλος της Εθελοντικής ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, Μέλος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης, Τακτικό Μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ), & Μέλος του Πανελλήνιου Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ».

https://ilioupoli.gr/index.php/entetalmenoi-symvouloi/


 Γεωργία-Χαρά Γκούβα





Γέννημα-θρέμμα Ηλιουπολίτισσα με καταγωγή από την Κρήτη και την Αρχαία Ολυμπία, απόφοιτη Πολιτικών Επιστημών και εργάζομαι ως Dispatcher σε εταιρεία Προώθησης Διαδικτυακών Υπηρεσιών. Έχω επιπλέον εργαστεί στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης της πόλης μας, στη ρεσεψιόν Πολυεθνικών Εταιρειών, καθώς και στη διαχείριση προσφορών – έργων του Δημοσίου τομέα. Έχω επίσης εμπειρία ως Βοηθός Επιστημονικών Συνεδρίων και Διοργάνωσης εκδηλώσεων.

Είμαι μέλος της Εθελοντικής ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, Μέλος του Συλλόγου Κρητών Ηλιούπολης, Τακτικό Μέλος του Ελληνικού Οργανισμού Πολιτικών Επιστημόνων (ΕΟΠΕ), και Μέλος του Πανελλήνιου Σωματείου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρίες «ΕΡΜΗΣ».

Εδώ και 2 χρόνια συμμετέχω και στηρίζω μέσα από τα καθήκοντά μου στο γραφείο τύπου της Παράταξης τον Στάθη Ψυρρόπουλο, επειδή η Ηλιούπολη έχει ανάγκη έναν δήμαρχο με ενσυναίσθηση, που επιθυμεί να βελτιώσει την καθημερινότητά των Δημοτών, να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και να δημιουργεί οικονομική και κοινωνική αυτονομία στην πόλη μας.

Η δική μου ευθύνη ως Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, είναι η προσβασιμότητα και η ομαλή ένταξη των ΑμεΑ στην πόλη μας, η στήριξη προς την γυναίκα – μητέρα που έχει ανάγκη και η προώθηση και επίλυση των ζητημάτων των Δημοτών ανά γειτονιά με συνέπεια, ήθος και διαφάνεια.

https://protailioupoli.gr/ypopsifioi/gkouba-georgia-xara/?portfolioCats=23