ΠΑΕ Ηλιούπολη: Ανακοίνωση Για Τα Εισιτήρια Του Αγώνα Με Την Καλαμάτα.



Η ΠΑΕ Ηλιούπολη ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως μετά την τηλεδιάσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα (26/01/2024) με την παρουσία της Αστυνομική διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής, της Διοργανώτριας Αρχή SL2, της ΔΕΑΒ (Αθλητική Βία), εκπροσώπου της Τροχαίας Γλυφάδας αλλά και εκπροσώπους των ΠΑΕ Ηλιούπολη & Καλαμάτα ΑΠΟΦΑΣIΣΤΗΚΕ η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας, λόγω εκπροθέσμου αιτήματος για διάθεση εισιτήριων.

Ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ Καλαμάτα κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει μετακίνηση οπαδών, παρά μόνο όσων είναι κάτοχοι ονομαστικών προσκλήσεων (15 σε αριθμό).

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει 2 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα ενώ εισιτήρια θα δίνονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.



https://ilioupolifc.gr/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B9%CF%84%CE%AE%CF%81%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B1%CE%B3%CF%8E%CE%BD%CE%B1/?