Στάθης Ψυρρόπουλος, Δήμαρχος Ηλιούπολης: Άμεση Δράση για εκτεταμένες ζημιές που είχαν σημειωθεί στις παρυφές του Υμηττού.

 


Πριν ακόμη αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου, μας ειδοποίησαν για εκτεταμένες ζημιές που είχαν σημειωθεί στις παρυφές του Υμηττού, με τεράστια κομμάτια βράχων να έχουν αποκολληθεί από τον ορεινό όγκο και να έχουν καταλήξει στο οδόστρωμα, ενώ ένα σπίτι που βρίσκεται από την πλευρά του βουνού έχει υποστεί σοβαρότατες υλικές ζημιές στην σκάλα, με αποτέλεσμα το σημείο να είχε καταστεί ακατάλληλο για διέλευση.Μετά τις συνεχείς προσπάθειες ανάκτησης των επί μηνών ακινητοποιημενων οχημάτων του δήμου, καταφέραμε να θέσουμε σε λειτουργία το JCB.


Αμέσως προχωρήσαμε σε διενέργεια επιχείρησης σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κο Χρήστο Καλαρρύτη και τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κο Κάρολο Ιταλό:
1. Στον καθαρισμό του δρόμου.

2. Στην τοποθέτηση σημάνσεων για ασφάλεια των δημοτών.

3. Σε άμεση επικοινωνία με δασαρχείο και ΣΠΑΥ για αναγκαίες ενέργειες από μεριά τους με σκοπό την ολική επιδιόρθωση του τμήματος.

4. Σε διάνοιξη μονοπατιού για την διευκόλυνση του δημότη μας να προσεγγίζει την οικία του.


Γιατί η Ηλιούπολη είναι το σπίτι μας και έτσι θα αντιμετωπίζουμε κάθε απρόοπτο συμβάν.
θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας ενημερώνουμε για κάθε επέμβαση της Δημοτικής Αρχής, γιατί αντιμετωπίζουμε την ενημέρωση ως κοινωνικό αγαθό.