Ηλιούπολη - Κώστας Σεφτελής: Καλή συνέχεια σε όλες και σε όλους και για τη νέα χρονιά να ευχηθώ περισσότερη μεγαλοψυχία και λιγότερη τοξικότητα.



Πρώτη μέρα σήμερα στην υπηρεσία μου, στο Υπουργείο Οικονομικών στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους (Γ.Λ.Κ.)!

Την Παρασκευή αποχαιρέτησα τους συνεργάτες μου στο Δήμο Ηλιούπολης και σήμερα συνάντησα πάλι παλιούς συναδέλφους του Γ.Λ.Κ. που αποχωρίστηκα προσωρινά πριν 4 χρόνια.
Η καλοσύνη, το ενδιαφέρον, η αγάπη τους στο πρόσωπό μου, ήταν σχεδόν αναμενόμενη.
Αυτό που δεν περίμενα, ήταν να γνωρίζουν (αν και δεν είναι δημότες μας), αρκετά για το Δήμο Ηλιούπολης και κυρίως αυτά που καταφέραμε να υλοποιήσουμε χωρίς να έχουμε την απαραίτητη πλειοψηφία.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και σε όλες για τη ζεστή τους αγκαλιά!
Δεν ξέχασα ούτε μια στιγμή, πως εκτός από το μεγάλο μου πάθος για προσφορά στην πόλη μου, στο Υπουργείο Οικονομικών είναι η δουλειά μου και πως από εκεί ζούμε εγώ και η οικογένειά μου.
Δοθείσης δε της ευκαιρίας, να διευκρινίσω προς τους ελάχιστους συμπολίτες μου και προς κάποιους συναδέλφους μου αιρετούς και μη που πολιτεύονται λαϊκίζοντας, πως τα 9 χρόνια που ήμουν Αντιδήμαρχος και τα 2 χρόνια που ήμουν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, οι αποδοχές μου από το Υπουργείο ήταν οι μοναδικές.
Ούτε δεύτερος μισθός, ούτε υπερωρίες, ούτε extra αποδοχές.
Οι πραγματικά ΑΜΙΣΘΟΙ Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι Δ.Σ. είναι οι Δημόσιοι Υπάλληλοι, που ο νόμος τους απαγορεύει - και σωστά - να έχουν δεύτερο μισθό και ανάμεσα σε αυτούς και η αφεντιά μου!
Καλή συνέχεια σε όλες και σε όλους και για τη νέα χρονιά να ευχηθώ περισσότερη μεγαλοψυχία και λιγότερη τοξικότητα.

Κώστας Σεφτελής