Δήμος Ηλιούπολης: Οι Αρμοδιότητες Του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας κου Χρήστου Καλαρρύτη.

 


Στον κ. ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΛΑΡΡΥΤΗ  του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ – ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ, με θητεία από 2/1/2024 μέχρι 30/6/2026, μεταβιβάζονται από τον Δήμαρχο Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλο οι παρακάτω αρμοδιότητες:

  • Έχει την αρμοδιότητα  της Πολιτικής Προστασίας στο επίπεδο του Δήμου. 

  • Έχει την αρμοδιότητα για την εξασφάλιση της περιβαλλοντολογικής προστασίας (αποκατάσταση και ανάπλαση περιοχών, τη λήψη προληπτικών και κατασταλτικών μέτρων για την προστασία των κοινοχρήστων χώρων από εκδήλωση πυρκαγιάς κ.λ.π).

  • Μεριμνά για τη διάθεση και συντονίζει τη δράση του απαραίτητου δυναμικού και των μέσων για την πρόληψη, ετοιμότητα, αντιμετώπιση και αποκατάσταση καταστροφών που συμβαίνουν στη περιοχή του Δήμου. 

  • Μεριμνά για την λήψη μέτρων και για την προστασία και αναβάθμιση της αισθητικής της πόλης.

  • Έχει την αρμοδιότητα για την προστασία περιοχών του Δήμου, συμμετέχει στην οργάνωση πυροπροστασίας του δάσους και διατυπώνει προτάσεις για την αποκατάσταση του δάσους.

  • Μεριμνά για τον σχεδιασμό της πολιτικής προστασίας της περιοχής του Δήμου στο πλαίσιο του ετήσιου εθνικού σχεδιασμού.

  • Μεριμνά για την εφαρμογή προγραμμάτων που αφορούν μέτρα και δράσεις στα πλαίσια του εθνικού και περιφερειακού σχεδιασμού.

  • Μεριμνά για την προστασία και διαχείριση των υδάτινων πόρων και την καταπολέμηση της ρύπανσης.

  • Από κοινού με τους άλλους Αντιδημάρχους έχει την αρμοδιότητα προστασίας και αξιοποίησης κάθε κινητής και ακίνητης δημοτικής και δημόσιας περιουσίας.

  •  Τελεί πολιτικούς γάμους.  

                                                                

                                                      Χρήστος  Καλαρρύτης 


Εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος από το 2010. Έχω αφιερώσει όλο το έργο μου στην επικοινωνία με τους συμπολίτες μου και στην επίλυση των καθημερινών τους προβλημάτων.

Έχω διατελέσει : Αντιδήμαρχος πρασίνου,  πόλης και ποιότητας ζωής.

Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας και Εντεταλμένος Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας.

Έχω ιδιαίτερη ευαισθησία στο βουνό μας για το οποίο πάντα θα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου ώστε να είναι προσβάσιμο, όμορφο και ασφαλές.

Το όραμα μου είναι να εργάζομαι αδιάκοπα και αδιάλειπτα για τους συμπολίτες μου να μιλώ μαζί τους να τους ακούω και να λύνω προβλήματα στις γειτονιές τους και να συνεχίσουμε να ζούμε σε μία πόλη που διαρκώς αναβαθμίζεται στην εξυπηρέτηση , στις καινοτομίες , στην ανάπτυξη του περιβάλλοντος.

Είμαι με τον Στάθη Ψυρρόπουλο γιατί πιστεύω ότι θέλει και μπορεί να ξανακάνει την Ηλιούπολη μία σύγχρονη και λειτουργική, μοντέρνα πόλη.

Σας ζητώ με την ψήφο σας να με στηρίξετε ώστε να συνεχίσω δίπλα του να αγωνίζομαι νύχτα μέρα για το καλό των συμπολιτών μου και την καλυτέρευση της καθημερινότητας τους , να έρχομαι όπου με καλείτε και να συνεργαζόμαστε για την Ηλιούπολη μας γιατί και για εμένα ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ!