Δήμος Ηλιούπολης: Γνωρίστε την κα Βασιλική Χανδρινού, Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο σε θέματα Εθελοντισμού και ανάπτυξης δράσεων και προγραμμάτων που απευθύνονται & αφορούν στη νεολαία.

 


O Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος όρισε στις 10 Ιανουαρίου 2024 τους Εντεταλμένους Συμβούλους του Δήμου Ηλιούπολης και τους ανέθεσε την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό όρισε την κα Βασιλική Χανδρινού, ως Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο σε θέματα Εθελοντισμού και ανάπτυξη δράσεων και προγραμμάτων που απευθύνονται & αφορούν στη νεολαία.

Βασιλική-Σοφία (Βάσια) Χανδρινού 

Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος σε θέματα Εθελοντισμού και ανάπτυξης δράσεων και προγραμμάτων που απευθύνονται & αφορούν στη νεολαία.

Σπουδάζει στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής.  

Διαθέτει πτυχία αγγλικών, γαλλικών και πιστοποίηση γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών (ECDL). 

Εργάζεται σε Ελεγκτική & Συμβουλευτική Εταιρεία και παράλληλα είναι δόκιμη εθελόντρια νοσηλευτικής του Περιφερειακού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του δήμου μας. 

Έχει ασχοληθεί για χρόνια με τον αθλητισμό στο Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης και έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια του Θεολογικού τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

https://ilioupoli.gr/index.php/entetalmenoi-symvouloi/


Βασιλική-Σοφία (Βάσια) Χανδρινού 


Ονομάζομαι Χανδρινού Βασιλική Σοφία, είμαι 21 ετών και κατοικώ στην Ηλιούπολη από την ημέρα που γεννήθηκα, μαζί με την τρίτεκνη οικογένεια μου. 

Φοίτησα στο 2ο Λύκειο Ηλιούπολης και τώρα σπουδάζω στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Πρώην ΑΣΟΕΕ) στο τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής. 

Διαθέτω πτυχία αγγλικών, γαλλικών και πιστοποίηση γνώσεων ηλεκτρονικών υπολογιστών (ECDL). 

Εργάζομαι σε Ελεγκτική & Συμβουλευτική Εταιρεία και παράλληλα είμαι δόκιμη εθελόντρια νοσηλευτικής του Περιφερειακού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του δήμου μας.

Έχω ασχοληθεί για χρόνια με τον αθλητισμό στο Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης και έχω παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια του Θεολογικού τμήματος του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θεωρώ πως η νεολαία δεν πρέπει να είναι θύμα της μεγάλης κρίσης που όλοι βιώνουμε αλλά οι πρωταγωνιστές μιας μεγάλης αλλαγής. 

Έτσι με αίσθημα ευθύνης και ενσυναίσθησης αποφάσισα να βάλω το δικό μου λιθαράκι στην ομάδα που για μένα αποτελεί τη μεγαλύτερη φωνή της νεολαίας στο δήμο μας ,ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. 

Ο Επικεφαλής και Υποψήφιος Δήμαρχος της παράταξης μας <<Πρώτα Η Ηλιούπολη>> Στάθης Ψυρρόπουλος αντιπροσωπεύει το δικό μου όραμα αλλά και κάθε κατοίκου αυτής της όμορφης πόλης και γι αυτούς ακριβώς τους λόγους θα είμαι μαζί του σε αυτόν τον αγώνα.

Η ανάγκη να καθορίζουμε εμείς το μέλλον μας είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

https://protailioupoli.gr/ypopsifioi/xandrinou-basiliki-sofia-basia/?portfolioCats=23