Το Μήνυμα Του Δημάρχου Ηλιούπολης Για Το Σχέδιο Έκτακτης Αντιμετώπισης Καθαριότητας.



Φίλες & Φίλοι, σήμερα έθεσα σε εφαρμογή ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ για το Δήμο μας μετά από επείγουσα συνάντηση που ζήτησα με υπηρεσιακούς παράγοντες και τους Αντιδημάρχους της πόλης μας.

8 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, είναι επιβεβλημένο να απομακρυνθούν τα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα από τις γειτονιές!

Έκανα έκκληση σε όλους τους αρμοδίους, υπηρεσιακούς παράγοντες, Αντιδημάρχους, δημότες και εθελοντές να συστρατευθούν, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, για να απομακρυνθούν τα κλαδιά και τα ογκώδη αντικείμενα, προς αποφυγήν ατυχημάτων και τραυματισμών.

Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι εμείς δεν θα είμαστε μία δημοτική αρχή κλεισμένη στα γραφεία.

Το κάλεσμα στην Κοινωνία των πολιτών έγινε, γιατί είμαστε οι πρώτοι που θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα αναλάβουμε δράση μέσα από το κίνημα του εθελοντισμού, που έχουμε ήδη αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια, με ουσιαστικές σχέσεις με την πραγματική κοινωνία και τις γειτονιές και συναίσθηση της σημαντικής ευθύνης που έχουμε αναλάβει.
Είτε κάποιοι το επιθυμούν, είτε όχι, εμείς θα είμαστε οι πρώτοι που θα σηκώσουν τα βάρη της αποκομιδής και της καθαριότητας. Εφόσον η κατάσταση που έχουμε παραλάβει στον τομέα της καθαριότητας έχει δυσεπίλυτα προβλήματα με μεγάλο χρονικό ορίζοντα, φροντίσαμε να κινητοποιηθούμε όλοι μαζί σε συνεργασία και να ζητήσουμε ακόμη και βοήθεια από όμορους δήμους, μέχρις ότου να υλοποιήσουμε το σχέδιο που έχουμε για την πόλη μας στον τομέα της καθαριότητας.

Σας κοινοποιώ τις φωτογραφίες από τα σημεία της πόλης μας που έχουμε αναλάβει δράση, με υπηρεσιακούς και 3 εν ενεργεία Αντιδημάρχους.
Στάθης Ψυρρόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης