Δήμος Ηλιούπολης - Γνωρίστε τον κο Ελευθέριο Κόντη, Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Ανακύκλωσης.

 



O Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος όρισε στις 10 Ιανουαρίου 2024 τους Εντεταλμένους Συμβούλους του Δήμου Ηλιούπολης και τους ανέθεσε την εποπτεία και τον συντονισμό συγκεκριμένων δράσεων του Δήμου.

Στο πλαίσιο αυτό όρισε τον κ. Ελευθέριο Κόντη, ως Εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο σε θέματα Ανακύκλωσης.

Ελευθέριος Κόντης 

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Ανακύκλωσης

Απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας και εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του προγράμματος σπουδών ”Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας του Περιβάλλοντος”, ενώ η διπλωματική του εργασία αφορά τη ”Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα διαχείρισης αποβλήτων”. 

Επίσης, διαθέτει πιστοποιητικά επιμόρφωσης στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και της Κυκλικής Οικονομίας και Διαχείρισης Αποβλήτων. 

Παράλληλα, εργάστηκε στο Πρόγραμμα Διακριτής Συλλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών και Ευαισθητοποίησης της Green City, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Ανακύκλωσης που υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ. 

https://ilioupoli.gr/index.php/entetalmenoi-symvouloi/


Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Ηλιούπολη.

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας και εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του προγράμματος σπουδών ”Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας του Περιβάλλοντος”, ενώ η διπλωματική μου εργασία αφορά τη ”Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα διαχείρισης αποβλήτων”. Επίσης, διαθέτω πιστοποιητικά επιμόρφωσης στο τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και της Κυκλικής Οικονομίας και Διαχείρισης Αποβλήτων.

Παράλληλα, εργάζομαι στο Πρόγραμμα Διακριτής Συλλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών και Ευαισθητοποίησης της Green City, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Ανακύκλωσης που υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ.

Η συμμετοχή μου ως υποψήφιος με τον Στάθη Ψυρρόπουλο είναι μια ενσυνείδητη επιλογή, γιατί πρόκειται για έναν νέο, έντιμο και ειλικρινή άνθρωπο με όραμα, σχέδιο αλλά και δυναμική έτσι ώστε να αλλάξει την πόλη προς το καλύτερο.

Ανταποκρινόμενος θετικά στο κάλεσμά του, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε μπροστά με εντιμότητα και υπευθυνότητα, καταθέτοντας προτάσεις για κάθε γειτονιά της Ηλιούπολης.

https://protailioupoli.gr/ypopsifioi/kontis-eleytherios/?portfolioCats=23