Δεκτή από όλο το δημοτικό συμβούλιο η εξαιρετική πρόταση της παράταξης "Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη".

 



Προσφέρουμε τα χρήματα που λαμβάνουμε ως δημοτικοί σύμβουλοι για καλό σκοπό!
Ο επικεφαλής και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» αποφασίσαμε να παραιτηθούμε της αποζημίωσης που ορίζει ο νόμος για τη συμμετοχή μας στα δημοτικά συμβούλια προκειμένου τα χρήματα να διατεθούν για κοινωφελή σκοπό στην πόλη.

Η πρόταση διατυπώθηκε από τον επικεφαλής της παράταξης κ. Δημήτρη Ευαγγέλου και τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Μαρίνο Μπασούρη και Βαγγέλη Κεφαλά στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας 29/1, οι οποίοι παρακίνησαν όλο το σώμα να πράξει το ίδιο και να συναποφασίσουν τον φορέα που θα είναι ο αποδέκτης των χρημάτων.
Η δήλωση του κ. Ευαγγέλου έχει ως εξής: «Το ποσό που λαμβάνουμε όλοι οι αιρετοί για τη συμμετοχή μας στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, μπορεί σωρευτικά να φανεί χρήσιμο στην κοινωνία. Αυτά τα 20.000 ευρώ μπορούν να διατεθούν για μια δομή που το έχει πραγματικά ανάγκη. Δε θα λείψουν σε κανέναν μας και θα βοηθήσουν συνανθρώπους μας».

Η πρόταση της «Φωτεινής Πόλης» έγινε δεκτή από όλο το δημοτικό συμβούλιο, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα, καθώς τα χρήματα θα διατεθούν σε κοινωνική δομή της πόλης.
Θα είμαστε πάντα στο πλευρό της τοπικής κοινωνίας και θα συνδράμουμε με ιδέες και λύσεις σε κάθε πρόβλημα για το καλό της πόλης.