Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος Υποδέχθηκε Στο Αεροδρόμιο Την Ευαγγελία Πλατανιώτη.Υποδεχθήκαμε την Ευαγγελία Πλατανιώτη, το αστέρι της Ηλιούπολης στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Νιώθω υπερήφανος ως Έλληνας, ως Ηλιουπολίτης και ως Ανθρωπος!
Της εύχομαι να φέρει σύντομα και ένα χρυσό από τους Ολυμπιακούς Αγώνες και να φωτίσει ακόμη περισσότερο την πόλη και την χώρα μας.
Η τιμή που νιώθω είναι μεγάλη γιατί η Ευαγγελία Πλατανιώτη θα αποτελέσει το πιο σημαντικό πρότυπο για τις επόμενες γενιές της Ηλιούπολης που θα θέλουν να ακολουθήσουν το δρόμο του Αθλητισμού.


Ο Δήμαρχος της Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος υποδέχθηκε την Ευαγγελία Πλατανιώτη, το χρυσό κορίτσι της Ηλιούπολης, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Ο Δήμαρχος της πόλης δήλωσε βαθιά συγκινημένος για τη μεγάλη επιτυχία της Ευαγγελίας Πλατανιώτη και δεσμεύτηκε ότι ως Δήμαρχος της πόλης θα την τιμήσει εμπράκτως όπως της αξίζει!
Το «παρών» έδωσαν μαζί με τον Δήμαρχο της πόλης ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας κ. Καλαρρύτης και ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ. Νίκος Καραβαγγέλης.
Κατά την αναμονή της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος και ο Υπουργός Αθλητισμού κ. Βρούτσης μίλησαν για την αναβάθμιση των αθλητικών χώρων της πόλης και τους τρόπους υιοθέτησης σημαντικών πρακτικών ενάντια στη βία στον αθλητισμό και ένταξης του αθλητισμού στην καθημερινότητα των πολιτών.