ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΛΙΑΓΚΑ: «ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΟΤΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΟΡΦΥΡΙΟΣ ΠΗΓΕ ΣΕ ΠΟΡΝΕΙΟ ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΗΡΘΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ»

 Χάος προκάλεσε στο πλατό της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα ο Π. Σεραφείμ, αρχιμανδρίτης ΙΝ Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, λέγοντας τα πράγματα με το ονομά τους!

Αρχικά, ο πατέρας Σεραφείμ είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Σκέφτηκα ότι ο Άγιος Πορφύριος πήγε στο πορνείο, άρα το να κάνω εγώ τον μαϊντανό σε μια τηλεοπτική εκπομπή τι μπορεί να είναι μπροστά σε εκείνο. Οπότε, φίλησα το γόνατο του Αγίου Χαραλάμπους που φιλοξενούμε στον ναό μας για 10 μέρες από το Άγιο Όρος, το φίλησα θερμά το πρωί που το έβαλα για προσκύνηση στον λαό και ήρθα κοντά σας».

Στη συνέχεια, ανέφερε για τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο: «Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος σήμερα που βρίσκομαι κοντά σας, στον χώρο στον οποίο περπατήσαμε και στεκόμαστε μαζί με τον άνθρωπο που τον γέννησε η ίδια μήτρα που γέννησε την Ηγουμένη Θεοδέκτη της Μονής Ανατολής», και είπε για τον Πέτρο Τατσόπουλο: «Δεν έχουμε όλοι τα ίδια δικαιώματα γιατί δεν βρέθηκε κάποιος εισαγγελέας όταν κάποιος προσέβαλε τη μητέρα μου, την αδελφή μου και σχεδόν όλες τις γυναίκες της Αττικής να τον περιλάβει και να τον βάλει εκεί που έπρεπε. Πραγματικά νιώθω ενόχληση έως αηδίας που βρίσκομαι μαζί με αυτόν τον άνθρωπο».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος αντέδρασε άμεσα λέγοντας: «Καλώ τον εισαγγελέα να δει ποιος είναι ο απατεώνας, ποιος κερδίζει από τα κόκκαλα, ποιος κερδίζει από τα λείψανα. Έχετε χτίσει ένα κράτος απάτης, μια εκκλησία απάτης».

«Να θυμάστε ότι ζείτε επειδή κάποιοι προσευχήθηκαν για σας», είπε ο Πατέρας Σεραφείμ, προκαλώντας την έκρηξη του Πέτρου Τατσόπουλου, ο οποίος είπε: «Ζω επειδή πέντε γιατροί επί πέντε ώρες προσπαθούσαν να με κρατήσουν ζωντανό».


Πηγή:

https://karditsastakra.com/2024/02/14/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CF%83%CF%85%CF%81%CE%BC%CE%BF%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CF%83%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%BF/?