Ο Τάσος Τους Πήρε Χαμπάρι.

 


Ο λόγος για τον δημοτικό σύμβουλο και επικεφαλής της παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" κο Τάσο Ευσταθίου και την συμπεριφορά της παράταξης του στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το θέμα της εκλογής Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης.

Ο Τάσος πήρε χαμπάρι εγκαίρως και το παιχνίδι που έπαιξαν σε βάρος του και υπέρ Ψυρρόπουλου και στη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές.

Ο Τάσος πήρε χαμπάρι εγκαίρως ότι αν στήριζε τον εκλεκτό του Ψυρρόπουλου, τον Δημήτρη Πανταζόπουλο προχθές θα έμπαινε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας οριστικά.

Ο Τάσος όμως για εσάς που δεν τον γνωρίζετε καλά, την υγεία του ευχόμαστε από καρδιάς να έχει πάντα, θα είναι παρών ως υποψήφιος Δήμαρχος και στις δημοτικές εκλογές του 2028.

Εύγε Τάσο. 

Στην φωτογραφία εξωφύλλου από την επίσημη σελίδα του Φωστήρα Ηλιούπολης και την πρόσφατη εκδήλωση για την κοπή της βασιλόπιτας του ιστορικού συλλόγου, που δεν προλάβαμε να πάμε γιατί φτιάχναμε το βιογραφικό μας για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, οι τρεις πρωταγωνιστές της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος που έχασε με κρότο, ο επικεφαλής της παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΠΟΛΗ" δημοτικός σύμβουλος κος Δημήτρης Ευαγγέλου που κέρδισε τις εντυπώσεις με το βίντεο - σουξέ γλέντι με την εισήγηση "γλέντι" που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και ο επικεφαλής της παράταξης "ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ" δημοτικός σύμβουλος κος Τάσος Ευσταθίου που έλαμψε με κρότο.