Ηλιούπολη - Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου: Η Ελλάδα Αλλάζει.

 Έλληνες Βουλευτές, στώμεν καλώς. 

Αυτή είναι η τελευταία πρόσκληση που λαμβάνετε από εμάς, στην εκκλησιαστική κοινότητα της αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως για να προσέλθετε στην υποδοχή του ιερού λειψάνου του αγίου Χαραλάμπους του ιαματικού, που έρχεται από το Άγιον Όρος στις 17:00 της σήμερον 9ης Φεβρουαρίου 2024 και θα παραμείνει στο ναό έως να περάσει ή είθε να μην περάσει η άθλια νομοθεσία, παρακαλώντας και τον Θεό έως τις 19 Φεβρουαρίου, να εξαγνίσει τον τόπο από την διαβολική μόλυνση την οποία θα υποστεί με την ψήφο σας.
 

Ο κατά των δαιμόνων εξουσία έχων άγιος Χαραλάμπης, έρχεται στο ναό μας, προς ευλογία και αγιασμό των πιστών και για να του ζητήσουμε να προστατεύσει την πατρίδα από την δαιμονική πλεκτάνη κάτω από την οποία βρίσκεται το ελληνικό κοινοβούλιο και την εωσφορική κυριαρχία που θα επιφέρουν οι αποφάσεις των υπό του μαμμωνά κατευθυνόμενων Βουλευτών.

 

Ψηφίστε όχι!

Μην απέχετε!

 

Έλληνες Βουλευτές, μην αρνηθείτε το βάπτισμα σας, μη φτύσετε την κολυμπήθρα σας, μην γίνετε υποχείρια του σατανά που ελέγχει και κατευθύνει τον σημερινό κυβερνήτη της πατρίδας μας, τον διώκτη της πίστεως και των πιστών, αυτόν που απαγόρευσε την τέλεση της Θείας Λειτουργίας. Μην αφήσετε τα παιδιά στην καταστροφή.

 

Οι παιδόφιλοι είναι αυτοί που Σας σπρώχνουν στην καταπάτηση του ελληνικού Συντάγματος, την παραβίαση των δικαιωμάτων του παιδιού, της χάρτας του ΟΗΕ, αλλά και της όμοιας της Ευρωπαϊκής ένωσης.

 

Όπως πολύ καλά γνωρίζετε, τίποτα από αυτά που διατείνεται το νομοσχέδιο δεν είναι υπέρ των παιδιών, αλλά όλα είναι εις βάρος τους και με μόνη προοπτική στη ζωή τους να είναι εξαρτημένα από τους ψυχολόγους και τους ψυχιάτρους, αλλά και εύκολα θύματα στην αυτοκτονία.  

 

Δεν μου λέτε κυρίες και κύριοι, για ποια παιδιά ενδιαφέρεστε, αυτά που θα κυοφορήσουν δύο μαντράχαλοι (Μαντράχαλος, υψηλό ξύλο σε σχήμα διχάλας όπου κρεμούσαν διάφορα αντικείμενα στο μαντρί) ή για αυτά που θα σπείρουν δύο μέγαιρες; (Μέγαιρα, μία από τις Ερινύες, τις θεότητες που προσωποποιούσαν τις τύψεις. Η Μέγαιρα συνδέεται με τη ζήλεια-φθόνο και τιμωρούσε ιδιαίτερα τη συζυγική απιστία, κάτι που στις ομοφυλόφιλες συνυπάρξεις, η ζήλια - φθόνος και η απιστία έως της επιλογής πολυγαμίας, είναι μία καθημερινότητα).

 

Μήπως σας ενδιαφέρει για τα παιδιά που θα ενοχοποιούνται και στοχοποιούνται συνέχεια από τους συνομηλίκους τους, ως διαφορετικά ή για εκείνα που δεν θα ζήσουν την μητρότητα, έστω και αγκαλιάζοντας τον τάφο της Ειλειθυίας μάνας τους; (Ειλειθυία δευτερεύουσα θεότητα της Ελληνικής Μυθολογίας, θεά της γέννησης και των πόνων του τοκετού). 


 

Μήπως μιλάτε για τα παιδιά που θα βιώσουν καταστάσεις ιδιοκτησίας οντοτήτων σαν αυτών στις φωτογραφίες, για τις οποίες και άλλες παρόμοιες ανωμαλίες, φαντάζομαι δεν θα υπάρχουν εξαιρέσεις στο νόμο Σας, που θα κάνει τα παιδιά ισότιμα των ζώων συντροφιάς (sic) και αξεσουάρ περιπάτου.

 

Αλλά πέραν του ότι ο αρχηγός της ανομίας - "δημοκρατικά" εκλεγμένος δικτάτωρ - δεν έχει σχέση με τη λογική, αναρωτιέμαι οι ψηφοφόροι Σας, αυτό το 18,κάτι% των Ελλήνων της συμπολίτευσης, είχαν επίγνωση του σχεδίου του; Για δείξτε τους, που στο πρόγραμμα μιλούσε ο επειγόμενος, για αυτό; και πέστε μας γιατί μας κοροϊδεύετε μιλώντας για ευρωπαϊκές οδηγίες και ταύτιση με την ευρωπαϊκή νομοθεσία, όσοι μπορεί να εικοτολογούν και τέτοια πράγματα;

 

Οποίος επιλέγει να μην μπορεί να γεννήσει και τέξει κατά φύσιν, αν του περισσεύει αγάπη, ας "τεκνοθετήσει" τους απάνθρωπους βουλευτές και ας αφήσει ήσυχα τα παιδιά, γεννημένα και αγέννητα. 

 

Δεν ξέρω αν έχετε επιλέξει να είσαστε αφορισμένοι από μόνοι Σας, ούτε με ηρεμεί η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος με τον σώφρονα λόγο της, ζεύγος είναι ότι αλληλοσυμπληρώνεται, δεν μπορεί να υπάρχουν δυο δεξιά υποδήματα και να λέγονται ζευγάρι. Παππούς, γιαγιά, πατέρας, μητέρα, εγγόνια /παιδιά, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. 


 

Πράξη αντίδρασης, αντίστασης και διαμαρτυρίας είναι η κίνηση στο ναό μας, να  διατηρήσουμε στολισμένο χριστουγεννιάτικα τον προαύλιο και εσωτερικό χώρο, για να σας πούμε ότι στη γέννηση του Χριστού υπάρχει μάνα και κατά νόμο πατέρας. 

 

Η θέληση του διεστραμμένου κυβερνήτη, να περάσει τον ονομαζόμενο νόμο «ισότητα στον πολιτικό γάμο», μέσα στην περίοδο που η ορθόδοξη εκκλησία γιορτάζει τη μητρότητα, από 15 Ιανουαρίου έως 15 Φεβρουαρίου, με την εορτή της Υπαπαντής του Κυρίου, και να έρθει το νομοσχέδιο σε ψηφοφορία δύο μέρες μετά την εορτή της ορθόδοξης συζυγίας, με την μνήμη των αγίων συζύγων αποστόλων Ακύλα και Πρισκίλλης, εορτή που όρισε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών Χριστόδουλος, ο οποίος στο τελευταίο του μήνυμα εν ζωή, μας προσκάλεσε σε αντίσταση και ανάκαμψη, για όλα αυτά που προφητικά είχε αναφέρει ότι θα συμβούν στην Ελλάδα μας, καταδεικνύει όλα εκείνα τα οποία μας κάνουν να λυπόμαστε. 

 

Σας δηλώνω ότι από εμένα, αν τολμήσετε να ψηφίσετε τον συζητούμενο νόμο, εσείς που δεν πονάτε τα χιλιάδες παιδιά που σφάζουν ανελέητα στα γυναικολογικά ιατρεία και μαιευτήρια, θα βιώσετε ότι επέβαλε ο από πολιτικών διοικητών, αρχιεπίσκοπος Μεδιολάνων, άγιος Αμβρόσιος στον αυτοκράτορα Θεοδόσιο Α'. (Διαβάστε εδώ: https://www.pemptousia.gr/2023/12/agios-amvrosios-mediolanon-o-asimvivastos-episkopos/)

 

Μετά τιμής σας αναμένω για τον τελευταίο ασπασμό, πριν τον αφορισμό Σας. 

 

πρεσβύτερος Σεραφείμ Δημητρίου, αρχιμανδρίτης -εφημέριος ιερού ναού αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως