Δήμος Ηλιούπολης: Συνεχίζεται το "Μίνι Παιδικό Σινεμά".

 ►Με μεγάλη Επιτυχία συνεχίζεται το «Μίνι Παιδικό Σινεμά» που διοργάνωσε ο Δήμος Ηλιούπολης.Tην Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:30 θα προβληθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» η ταινία με τίτλο «Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΜΟΡΙΣ».
Ο Μορίς, ένας πανέξυπνος κεραμιδόγατος, έχει σκεφτεί την τέλεια απάτη για να βγάλει λεφτά. Μαζί με έναν νεαρό αυλητή, τον Κιθ, οδηγεί μια ομάδα αρουραίων από πόλη σε πόλη προσποιούμενος εισβολή αρουραίων! Λειτουργεί τέλεια - μέχρι να αποκαλυφθεί η απάτη τους.
Η προβολή της ταινίας θα διαρκέσει 2 ώρες.
Η μεγάλη επιτυχία που σημείωσε η προβολή της προηγούμενης ταινίας κατά την έναρξη της διοργάνωσης του «Μίνι Παιδικού Σινεμά» ανέδειξε την σημασία του Παιδικού κινηματογράφου και τη μεγάλη ανάγκη των παιδιών να ζήσουν στιγμές με τους αγαπημένους τους ήρωες με τη βοήθεια της 7ης τέχνης.


Στάθης Ψυρρόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης

Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις ότι μία ενέργεια του Δήμου Ηλιούπολης, όπως είναι η διοργάνωση του "Μίνι Παιδικού Σινεμά" εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για τους μικρούς μας φίλους έχει τόσο μεγάλη απήχηση.
Ευχαριστώ προσωπικά όλους τους γονείς και τις οικογένειες που στηρίζουν τόσο σημαντικές εκδηλώσεις για να μυηθούν οι μικροί μας φίλοι στον Κινηματογράφο, την 7η τέχνη που πρέπει να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις.
Αυτή την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 11:30 θα προβληθεί στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης «Μίκης Θεοδωράκης» η ταινία με τίτλο «Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΜΟΡΙΣ».
Σας περιμένουμε!