Ηλιούπολη - Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου: Στο Πα.Σο.Κ. θα τα πούμε ορθρινά από το Κοιμητήριο.
Ο Αμερικανός ακαδημαϊκός και στοχαστής, Νόαμ Τσόμσκι, αναλύοντας τις δέκα τεχνικές για τη χειραγώγηση της κοινής γνώμης, μιλά και για την τεχνική του να απευθύνεστε στο συναίσθημα μάλλον παρά στη λογική. "Η επίκληση στο συναίσθημα είναι μια κλασική τεχνική για να βραχυκυκλωθεί η ορθολογιστική ανάλυση, επομένως η κριτική αντίληψη των ατόμων. Επιπλέον, η χρησιμοποίηση του φάσματος των αισθημάτων επιτρέπει να ανοίξετε τη θύρα του ασυνείδητου για να εμφυτεύσετε ιδέες, επιθυμίες, φόβους, παρορμήσεις ή συμπεριφορές" Αυτό κάνει από το πρωί της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου 2024, το Πα.Σο.Κ. και ο βουλευτής του Παύλος Χρηστίδης, προκαλώντας ορυμαγδό συμπαράστασης από αρχηγούς κομμάτων και κάθε πικραμένο. Αναμένοντας την εκδήλωση συμπαράστασης από τους πλανητάρχες ορατούς και αοράτους, ας γράψουμε δυό γραφές αποκατάστασης της αλήθειας. 


Η απάντησή στις ασυναρτησίες του γραφείου τύπου του Πα.Σο.Κ. - κινήματος αλλαγής, έρχεται από ανάγνωση των σχολίων τα οποία έλαβε ο ειδικός αγορητής στο νομοσχέδιο για την «ισότητα στον πολιτικό γάμο» κάτω από την ανάρτηση της αγορεύσεως του, δείτε εδώ: https://www.facebook.com/share/v/bfK1b9w5EM9pY1tk/. Θεωρούμε ότι είναι σχόλια ψηφοφόρων του.


"Σε μια αστική δημοκρατία δεν χωράει διάκριση λόγω φυλής, λόγω θρησκείας ή λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

Και αυτή ακριβώς η ελεύθερη απόφαση των δύο ενηλίκων δεν προσβάλλει την ελευθερία κανενός άλλου, δεν προσβάλλει καμία θρησκεία, δεν απειλεί την κοινωνία, δεν απειλεί σε κανένα επίπεδο την παραδοσιακή οικογένεια.

Προσβάλλει μόνο" και απειλεί τα παιδιά που θα αναγκαστούν να ζήσουν ως αντικείμενα ιδιοκτησίας και όχι μόνο, δύο εγωπαθών συγκατοίκων και όχι να ζήσουν αναπτυσσόμενα κατά φύση με τον πατέρα και την μητέρα τους.


Η πλοκή της αγορεύσεως σε άσχετα με τον νόμο θέματα, καθιστά τον αγορητή δεκανίκι της κυβέρνησης, η οποία κατάντησε τους Έλληνες να ζουν με κουπόνια. Έτσι όπως ο ίδιος ο αγορητής έγραψε στο χώρο κοινωνικής δικτύωσης του, ασχολούμαστε με το "θέμα που δίχασε και διχάζει την ελληνική κοινωνία, με ευθύνη της κυβέρνησης που φροντίζει μόνο την επικοινωνία, όχι την ουσία".


Άλλωστε είναι πια απόλυτα σαφές στον ελληνικό λαό, ότι τα δύο άκη της αντιπολίτευσης είναι υποχείρια και υποκείμενα του άκη της κυβερνήσεως, με σκοπό την παραμονή στην εξουσία του μοναδικού στην ιστορία ανθρώπου, που απαγόρευσε την τέλεση της Θείας Λειτουργίας.


Αναρωτιόμαστε αν το γραφείο τύπου, αλλά και οι βουλευτές που συνήργησαν στο έγκλημα κατά των παιδιών, έχουν διαβάσει συνεντεύξεις και αφηγήσεις παιδιών που μεγάλωσαν σε τέτοιες αφύσικες συνυπάρξεις;

Θα θέλαμε να ξέρουμε ακόμα, εάν έχουν μελετήσει πόσα από αυτά τα παιδιά έχουν αυτοκτονήσει ή είναι πελάτες των ψυχιάτρων και των ψυχολόγων στην διαδικασία ένταξης τους και αποδοχής τους από την κοινωνία, η οποία δεν λειτουργεί με νόμους που δεν αντικατοπτρίζουν την πλειοψηφία του λαού, αλλά με τη φύση. Δείτε αυτό https://www.youtube.com/watch?v=0-R0d0X4yZM&t=13s


Στην πρόταξη της δυσκολίας ένταξης ανθρώπων με επιλογή σεξουαλικού προσανατολισμού διαφορετικού από αυτόν που ορίζει η φύση, έχουμε να απαντήσουμε ότι εκεί η ευθύνη της οικογένειας είναι αυτή που θα πρέπει να καταδειχθεί, για το πώς γίνεται αποδεκτή η επιλογή του οποιοδήποτε, προετοιμάζοντας το παιδί τους στην ανεκτικότητα από μέρους του, για το ότι έχει να αντιμετωπίσει εν συνεχεία εντός της κοινωνίας.


Ο χώρος της Εκκλησίας είναι ο μόνος τόπος ανοχής του κάθε προσώπου, αλλά και υποδοχής του κάθε αναγκεμένου, αφού στα γραφεία τον παπάδων δεν υπάρχει φύλαξη εισόδου.


Από το να χρησιμοποιεί το Πα.Σο.Κ. τα ευκολάκια του λόγου, όπως "παραλήρημα μίσους" και "στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του" για να προκαλέσει τον οίκτο των αναγνωστών της ανακοίνωσης για τον βουλευτή του, ας κοιτάξει να πείσει τους Έλληνες πολίτες ότι δεν αξίζει το ρόλο τριτοδεύτερου έως και πέμπτου στην αντιπολίτευση.


Μετά, να διδάξει τα μέλη του, ότι εφόσον δημόσια εκθέτουν τις οικογένειες τους με φωτογραφίες σε χώρο κοινωνικής δικτύωσης, που αυτές αναπαρήχθησαν στον τύπο, δεν έχουν δικαίωμα να διαμαρτύρονται, όταν μάλιστα καλύφθηκαν και τα στοιχεία προσώπου από αυτούς που τις χρησιμοποιήσαν, για να φανεί ότι η ψήφος τους στέρησε την μητρική αγκαλιά, την οποία αυτοπροβάλουν, από παιδιά στο μέλλον.


Το να θεωρεί το ΠαΣοΚ "μεμονωμένες συμπεριφορές" την έκφραση της ψυχής της πλειονοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας, καταδεικνύει ότι έχει μάθει καλά το μάθημα του διευθυντηρίου της ενεστώσης κυβέρνησης στην προπαγάνδα, για την οποία ξοδεύτηκαν εκατομμύρια ευρώ τα οποία στερήθηκαν οι Έλληνες πολίτες, που υπέστησαν τα πάνδεινα, την πυρκαγιά στην Εύβοια, την κατάληψη της Κιβωτού του κόσμου, το έγκλημα με το τρένο στα Τέμπη, την πλημμύρα της Θεσσαλίας, και όσα ακόμα έχει προκαλέσει αλλά και θα φέρει ένα tweet, του διώκτη της πίστεως και των πιστών.


Μην κάνετε τον Ανδρέα Παπανδρέου, που έζησε πριν το τέλος της ζωής του, μία ορθόδοξη πνευματικότητα αξιομίμητη, να γυρίζει μέσα στον τάφο του από οργή, λέγοντας εσείς, που πιθανώς έχετε να μπείτε σε ναό από τη βάπτιση σας, κουβέντες όπως "δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία».


Για κερασάκι, γνωρίστε στους αναγνώστες των δελτίων σας, ότι ο αριθμός, από τα τηλεφωνήματα, μηνύματα σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και όχι μόνο, επιστολές, αλλά και διαζώσης επικοινωνίες θαυμασμού και τιμής των ανθρώπων, σε όποιο σημείο κι αν στάθηκε δημόσια, μετά την ξεκάθαρη θέση που έλαβε υπέρ των παιδιών, το πρόσωπο με το οποίο καταδεχθήκατε να ασχοληθείτε με ανακοίνωσή σας, θα πρέπει να σας τρομάζει γιατί είναι τόσος που μπορεί να εκλέξει βουλευτή.


Σε προσθήκη του παραπάνω κειμένου το οποίο δημοσιεύθηκε στις 14:30 της 26ης Φεβρουαρίου, θα πρέπει να αναφερθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ιδιωτικώς, αναφέρθηκε  πανομοιοτύπως στην υπόθεση, αντιγράφοντας την ανακοίνωση του Πα.Σο.Κ. ενώ μας δίδαξε και τι είναι αμαρτία έχοντας διαβάσει εκείνον του οποίου φερώνυμος έγινε να λέει στους Κορινθίους "Μὴ πλανᾶσθε, οὔτε πόρνοι οὔτε μοιχοὶ οὔτε μαλακοὶ οὔτε ἀρσενοκοῖται βασιλείαν Θεοῦ οὐ κληρονομήσουσι"


Εν συνεχεία ο «θιγείς» βουλευτής στις «6:24 μ.μ. · 26 Φεβ 2024» ανήρτησε κείμενο στο οποίο κλαυθμηρίζων, ψεύδεται και χρησιμοποιεί την οικογένειά του ως ασπίδα υπεράσπισης της προπαγάνδας του. Το κείμενο του δεν έχει καμία σχέση με την ανάρτηση και τα πραγματικά περιστατικά. Μάλιστα ενώ η ανακοίνωση του κόμματος είναι η αρχική πηγή παραπληροφόρησης και δημιουργίας λανθασμένων εντυπώσεων, εκείνος το πάει παρακάτω χωρίς ντροπή για όσα γράφει. Αλλά αυτός δεν ντρέπεται που με την ψήφο του θα στερήσει το «δικαίωμα» τόσων παιδιών στο να έχουν μάνα και θα παραδώσει νόμιμα παιδάκια στα χέρια των +των τους, θα ντραπεί να λέει ψέματα.


Διαβάζοντας την ανάρτηση ως έχει: "Με ιδιαίτερη διάκριση έφτασε το πρωί στο ναό Αγία Μαρίνα Ηλιούπολης - AgiaMarina Ilioupolis Ενορία η άξια βουλεύτρια, ΜΑΝΑ, γνήσια Ελληνίδα, Anna Karamanli. Ο εφημέριος π. Ιωάννης, αντιληφθείς την παρουσία της ανάμεσα στο λαό, την καλοσώρισε, την χαιρέτησε και την ευχαρίστησε για την ηρωική στάση της με το καθαρό ΌΧΙ, στο απάνθρωπο νομοθέτημα, πάρα την πίεση, τον εκφοβισμό, και ότι άλλο υπέστη από το άνομο διευθυντήριο της καταστραφικότερης κυβέρνησης των νεοτέρων χρόνων, που κατάντησε τους Έλληνες να ζουν με κουπόνια. Αντίθετα, μία ώρα καθυστέρησε η ευλογία και κοπή της αγιοβασιλειόπιτας του συλλόγου Αρκάδων Ηλιουπόλεως, έως της επιτεύξεως αποχωρήσεως από το χώρο της συνεστιάσεως του απάνθρωπου βουλευτή Παύλος Χρηστίδης, που παρά το ότι είναι ο ίδιος κατά φύση πατέρας, με απίστευτη ελαφρότητα συνευδόκησε στο να "δολοφονηθούν" αθώες ψυχές παιδιών που θα καταστούν ιδιοκτησίες οικιακών συνυπάρξεων των plus, κάθε αφύσικου δικαιωματισμού, με ότι αυτό γνωρίζουμε ότι συνεπάγεται",  ας μας πεί κάθε εχέφρων άνθρωπος και με απλή γνώση ελληνικών που γράφτηκαν όσα γράφει η ανακοίνωση του Πα.Σο.Κ. και η ανάρτηση του βουλευτού


Η απάντηση του λαού είναι τα αρνητικά σχόλια και σε αυτήν την ανάρτηση του. Δείτε εδώ: https://twitter.com/christidisp/status/1762151611332173874Στην απάντηση την δική μας θα μπορούσαν να περιληφθούν πολλά, αλλά τι αξία έχεινα χάνουμε τον χρόνο μας, αφού αυτός ξέρει ότι έχει άδικο.

Λυπούμαστε για την κατάντια της ελληνικής πολιτικής και των εκπροσώπων της, οι οποίοι χρησιμοποιούν οτιδήποτε βολεύει για να αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη από ότι ενεργούν εις βάρος του λαού. Περιμένουμε, με τι συκοφαντίες ακόμα θα μας στολίσουν, πόσες ακόμα απειλές από τηλεφωνήματα με απόκρυψη θα ενεργήσουν και τι παγίδες θα μας στήσουν. Αλλά τους είπαμε στις 19 Φεβρουαρίου, τι αξία έχουμε, ένα δερμάτινο σακί με σάπιο κρέας και κόκκαλα είμαστε, όπως και αυτοί. Δείτε το εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=vpLpfnDZMsU&t=33s 

Η απάντηση μας στα άνομα έργα τους, θα ακουστεί την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου σε όλη την Ελλάδα, με την πένθιμη κωδωνοκρουσία για τα θύματα της Ελληνικής πολιτείας. Εμείς θα τα πούμε ορθρινά και από το Κοιμητήριο. 

πρεσβύτερος Σεραφείμ Δημητρίου, αρχιμανδρίτης