Ηλιούπολη: Τροποποίηση λεωφορειακής γραμμής 237 για τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024.

 Τροποποίηση λεωφορειακής γραμμής 237 για τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024
Σύμφωνα με απόφαση του Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε. για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων αποφασίστηκε μετά από αίτημα του Δήμου Ηλιούπολης η προσωρινή μερική τροποποίηση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 237 για τη Δευτέρα 25.3.2024 από τις 07:00 έως και τις 13:45 ως εξής:
Στην κατεύθυνση προς την Αφετηρία:
Από την πλατεία Κανάρια, δεξιά στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, δεξιά στην οδό Κοτζιά, πλατεία 25ης Μαρτίου, αριστερά στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως - συνέχεια κανονικά.
Στην κατεύθυνση προς το Τέρμα:
Από την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως, συνέχεια στη λεωφόρο Σοφοκλή Βενιζέλου, πλατεία 25ης Μαρτίου, δεξιά στην οδό Κοτζιά, πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού, δεξιά στη λεωφόρο Μαρίνου Αντύπα, πλατεία Κανάρια - συνέχεια κανονικά.Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την Παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Στα πλαίσια του εορτασμού της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 για το έτος 2024 έχουν αποφασιστεί ομόφωνα από τη Δημοτική Επιτροπή για τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

-Από τις 08:00 και μέχρι το τέλος της παρέλασης: απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Ειρήνης από Ανδρέα Παπανδρέου (Νησάκι) μέχρι την πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως. 

-Από τις 10:00 και μέχρι το τέλος της παρέλασης: απαγορεύεται η κυκλοφορία των οχημάτων και στους δρόμους όπου θα αναμένουν τα τμήματα που θα παρελάσουν, δηλαδή Ανδρέα Παπανδρέου από Κανάρια προς Νησάκι, Λεωφόρο Πρωτόπαπα από Ταχυδρομείο προς Νησάκι, αρχή Λεωφόρου Ειρήνης, οδός Πύργου και οδός Ισαύρων. 

Επίσης, θα υπάρξει διέλευση εξόδου τμημάτων της παρέλασης στην οδό Μπουμπουλίνας (με κατεύθυνση προς Ελευθερίου Βενιζέλου και προς Μαρίνου Αντύπα), αλλά και στην Κεντρική Πλατεία Ηλιούπολης (πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως – λήξη Παρέλασης υπολοίπων τμημάτων).

Ο Δήμος Ηλιούπολης σας ευχαριστεί που συμβάλλετε στην ομαλή διεξαγωγή του εορτασμού της Εθνικής Επετείου. 

https://ilioupoli.gr/index.php/2024/03/24/kykloforiakes-rythmiseis-gia-tin-parelasi-tis-25is-martiou/