Στάθης Ψυρρόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης: 5 χρόνια τουλάχιστον χρειάστηκαν…

 



5 χρόνια τουλάχιστον χρειάστηκαν…

Ο επιμένων όμως νικά!
Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω ότι η γραμμή 3 της Δημοτικής συγκοινωνίας θα τεθεί σε λειτουργία από αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024.
Ευχαριστώ πολύ τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας κ. Νίκο Καραβαγγέλη που κατέβαλε σημαντικές προσπάθειες, τον εντεταλμένο σύμβουλο σε θέματα διαχείρισης οχημάτων κ. Γιώργο Φύτρο όπως και το αρμόδιο προσωπικό της Υπηρεσίας Καθαριότητας για τις συντονισμένες προσπάθειες της επαναλειτουργίας της γραμμής 3 της Δημοτικής συγκοινωνίας.
Η επαναφορά του δρομολογίου της γραμμής 3 που αφορά στην Κάτω Ηλιούπολη αναδεικνύει ότι η Ηλιούπολη είναι ενιαία και όλες οι γειτονιές για τη νέα δημοτική αρχή αντιμετωπίζονται ισότιμα.
Τα οχήματα της γραμμής θα ξεκινούν στις 7 το πρωί και θα σταματούν στη 1 μ.μ. με μια ώρα διακοπή στις 10:00 -11:00 π.μ στην ακόλουθη διαδρομή.
ΑΦΕΤΗΡΙΑ: ΝΥΜΦΩΝ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΥΝΤΟΣ
ΚΥΠΡΙΩΝ ΗΡΩΩΝ – ΠΛ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ – Λ. ΣΟΦ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΠΥΡΩΝΟΣ (ΜΕΤΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) – ΚΛΕΑΝΘΟΥΣ – Λ. ΣΟΦ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΗΡΩΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΠΛ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ (ΙΚΑ) – ΜΑΡΙΝΟΥ ΑΝΤΥΠΑ – Λ. ΣΟΦ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΠΛ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΥΡΑΣ – ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ – ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ – ΝΕΥΤΩΝΟΣ – ΑΛ. ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ
Η πλήρης ολοκλήρωση της διαδρομής έχει υπολογιστεί περίπου στα πενήντα λεπτά όμως ο χρόνος εξαρτάται από την ώρα και τον κυκλοφοριακό φόρτο.

Στάθης Ψυρρόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης