Μεγάλη νίκη των Αλληλέγγυων στην Παλαιστίνη Πολιτών Ηλιούπολης.Δελτίο τύπου αλληλέγγυων πολιτών Ηλιούπολης

Μεγάλη νίκη των Αλληλέγγυων στην Παλαιστίνη Πολιτών η έκδοση ψηφίσματος κατά της γενοκτονίας, ύστερα από δύο εκρηκτικές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Με την Παλαιστίνη για όλους τους λόγους του κόσμου!

Ακολουθεί το ψήφισμα

ΕΚΔΟΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης καταδικάζει απερίφραστα την γενοκτονία που συντελείται στην Παλαιστίνη από το κράτος του Ισραήλ. Ζητά να λήξει η κατοχή, να σταματήσει ο πόλεμος και υπερασπίζεται το αυτονόητο δικαίωμα του Παλαιστινιακού λαού για γη, ελευθερία και αυτοδιάθεση. Η Ελλάδα, να απεμπλακεί από οποιαδήποτε συναφή δραστηριότητα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο τάσσεται υπέρ της ειρήνης, καταδικάζει τον γενοκτονικό πόλεμο, εκφράζει την θλίψη και αγανάκτηση για την άδικη απώλεια ανθρώπων, μεταξύ των οποίων άμαχοι και αθώα μικρά παιδιά. Υποστηρίζει με όλη του την Δύναμη το δίκαιο αίτημα για την άμεση, μόνιμη και διαρκή ανθρωπιστική εκεχειρία με βάση το Διεθνές Δίκαιο. Η ειρήνη στην συγκεκριμένη περιοχή αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, είναι ο μόνος δρόμος για ευημερία και η μόνη εγγύηση αποφυγής ευρύτερων συρράξεων, με  επώδυνες συνέπειες.
Στην κατεύθυνση αυτή, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης θα είναι αρωγός προγραμματίζοντας και οργανώνοντας δράσεις, εκδηλώσεις και υποστηρικτικές δραστηριότητες που θα συνδράμουν στην κατεύθυνση αυτή.