Ο Χαραυγιακός Ευχαριστεί Τον Πανιώνιο Καισαριανής Για Την Φιλοξενία.

 




Το Διοικητικό Συμβούλιο, η τεχνική ηγεσία, οι αθλητές και οι φίλαθλοι του ΑΟ Ηλιούπολης Χαραυγιακός ευχαριστούν την ομάδα του ΑΟ Πανιωνίου Καισαριανής για την άψογη φιλοξενία τους, στον αγώνα Πρωταθλήματος της Β’ ΕΠΣΑ, που διεξήχθη σήμερα Σάββατο 30/3/2024 στη Νήαρ Ήστ.

Αφού τους ευχηθούμε καλή πορεία στο πρωτάθλημα, υποσχόμαστε να ανταποδώσουμε τη φιλοξενία, όποτε στο μέλλον οι δρόμοι μας διασταυρωθούν ξανά.



Μια πραγματική καλοκαιρινή ημέρα η ομάδα μας φρόντισε να ζεστάνει τις καρδιές μας με αποτέλεσμα και εμφάνιση.

Ο Χαραυγιακός της καρδιάς μας μετά από 2 κάκιστες εμφανίσεις και ήττες "επανεμφανίστηκε" και νίκησε 1-0 εκτός τον Πανιώνιο Καισαριανής με πειστική εμφάνιση, πολύ ευκολότερα απ' όσο μαρτυρά το τελικό σκορ, το οποίο κολακεύει τους αντιπάλους μας.

Ίσως φταίει η ασπρόμαυρη εμφάνιση, ίσως οι πολλοί νεαροί φίλοι μας στην κερκίδα, αλλά η ομάδα έπαιξε όπως πρέπει, με πίεση στην επίθεση, αυτοπεποίθηση στην άμυνα και πίστη στο αποτέλεσμα, όσο και να αργούσε η επίτευξη του γκολ, η ομάδα αύξανε την πίεση στους αντιπάλους με συντριπτική κατοχή μπάλας και πολλές τελικές φάσεις, που 2-3 από αυτές μόνο τυχαία δεν κατέληξαν στα δίχτυα.

Τελικά στο 69' μετά από μία ωραία κίνηση από αριστερά ο Ασβεστάς έβγαλε την σέντρα, ο Γκούγκας απέτυχε να σουτάρει, αλλά εκεί βρέθηκε ο Νίκου που με ένα υπέροχο βολ πλανέ από το ύψος του πέναλτυ έστειλε την μπάλα στον ουρανό των διχτύων και τους πολυπληθείς φιλάθλους μας στα ουράνια, 1-0 που κρατήσαμε πολύ εύκολα, χάνοντας ακόμα 1-2 σπουδαίες ευκαιρίες, ενώ ο Σταματόπουλος χρειάστηκε μόνο μια φορά να ελέγξει τα αντανακλαστικά του και αποδείχτηκε ότι ήταν πανέτοιμος.

Στα τελευταία 5 λεπτά ο αντίπαλος έπαιζε με 10 παίκτες με απευθείας αποβολή σε σκληρό μαρκάρισμα παίκτη μας.

Ο Νίκου ξεχώρισε εμφατικά σήμερα με την εμφάνιση του, πολύ καλοί ήταν οι Πάσα, Τουγουτζόγλου, Γκίκας (αλλαγή στο 2ο ημ.), Κουντουριώτης, Μιχαηλίδης, ενώ ο Ασβεστάς μπήκε 5' πριν το 1-0 και έκανε την διαφορά. Ο Ζαχαρόπουλος σταθερός, σίγουρα είναι ο MVP του 1ου τριμήνου του 2024.

Αν κάτι μας στενοχώρησε σήμερα είναι η δυστοκία στο γκολ, που μας άγχωσε και κυρίως η αναποτελεσματικότητα του αρχισκόρερ μας Κώστα Γκούγκα, που με περίσσεια προσπάθεια ήταν μέσα σε όλες τις φάσεις, αλλά το άγχος που τον διακατείχε τον απέτρεψε από το να σκοράρει. Κώστα, ηρεμία και τα γκολ θα ξανάρθουν, μη σε καταβάλει μια τυχαία κατάσταση.

Στο μεγάλο ντέρμπυ η Λυκόβρυση νίκησε 2-0 τον Φοίνικα Περ. και τα Βριλήσσια πέρασαν στη κορυφή με 52β νικώντας 4-0 τον Ηρακλή Περ. Πλέον είμαστε ισόβαθμοι στους 49β με τον Φοίνικα στη 2η θέση και η Λυκόβρυση πλησίασε στη 4η θέση με 46β.
Επτά ματς απέμειναν και την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζουμε τον ΑΟΝΑ εντός.
Η ψυχολογία γύρισε και πλέον είμαστε -ξανά- αισιόδοξοι!!
Ευχαριστούμε όλους εσάς που ήσασταν στη Νήαρ Ήστ και κερδίσατε με διαφορά την μάχη της κερκίδας!!!

ΣΥΝΘΕΣΗ: Σταματόπουλος, Κουντουριώτης, Τσοντάκης, Μιχαηλίδης, Μουγιακάκος, Τουγουτζόγλου, Πάσα (89' Κουζέλης), Ζαχαρόπουλος (65' Ασβεστάς), Γκούγκας (82' Τάφα), Νίκου, Χάσι (46' Γκίκας)