Ηλιούπολη - Λευτέρης Κόντης: Δράσεις Ανακύκλωσης.

Δράσεις ανακύκλωσης:

▶️
Με το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση της Περιφέρειας Αττικής The Green City στο 5ο Λύκειο Ηλιούπολης.

▶️
Με το πρόγραμμα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ανακύκλωση της No Waste 21 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης.
Στόχος η κάλυψη όλων των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας της πόλης μας με δράσεις ανακύκλωσης σε ετήσια βάση!
Στη συνέχεια θα επεκταθεί η ενημέρωση γύρω από την ανακύκλωση και στον υπόλοιπο πληθυσμό της πόλης μας!
Με αυτό τον τρόπο θα γίνει τρόπος ζωής η ανακύκλωση, θα αυξηθεί το ποσοστό της, θα μειωθεί το υψηλό τέλος ταφής απορριμμάτων που πληρώνει ο Δήμος μας και θα εξοικονομηθούν χρήματα που θα δίνονται σε έργα ουσίας που θα αλλάξουν την πόλη μας προς το καλύτερο!

Νικόλαος Καραβαγγέλης - Λευτέρης Κόντης



O Λευτέρης Κόντης είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης εντεταλμένος σε θέματα ανακύκλωσης.

Κόντης Ελευθέριος

Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος σε θέματα Ανακύκλωσης

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Απόφοιτος του τμήματος Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας και εν ενεργεία μεταπτυχιακός φοιτητής του προγράμματος σπουδών ”Εφαρμοσμένες Πολιτικές και Τεχνικές Προστασίας του Περιβάλλοντος”, ενώ η διπλωματική του εργασία αφορά τη ”Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε θέματα διαχείρισης αποβλήτων”. Επίσης, διαθέτει πιστοποιητικά επιμόρφωσης στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, καθώς και της Κυκλικής Οικονομίας και Διαχείρισης Αποβλήτων. 

Παράλληλα, εργάστηκε στο Πρόγραμμα Διακριτής Συλλογής Ανακυκλώσιμων Υλικών και Ευαισθητοποίησης της Green City, ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα Ανακύκλωσης που υλοποιούν η Περιφέρεια Αττικής και ο ΕΔΣΝΑ. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΗΛ: 6984334858