Νέο Ατύχημα - Άνθρακες οι πρόσφατες γλυκανάλατες αναρτήσεις για το βάψιμο των διαβάσεων και το φρεσκάρισμα του χρώματος των διαγραμμίσεων από τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης.

 


Ακόμα ένα ατύχημα προστέθηκε στη μακρά λίστα των τροχαίων που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στη συμβολή των οδών Πεντάρη & Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ηλιούπολη.

Για το νέο ατύχημα διαβάστε εδώ: https://ilioupolinews.gr/ilioupoli-neo-troxaio-pentari-iroon-polytexneioy/ δημοσίευση από την οποία πήραμε και την φωτογραφία εξωφύλλου.

Νέο Ατύχημα λοιπόν και  Άνθρακες οι πρόσφατες γλυκανάλατες αναρτήσεις για το βάψιμο των διαβάσεων και το φρεσκάρισμα του χρώματος των διαγραμμίσεων από τα μέλη της Διοίκησης του Δήμου Ηλιούπολης.

Το άλλο με τον τοτό το ξέρετε κύριε Δήμαρχε;

Μάλλον θα το ξέρετε αφού ως δια μαγείας εξαφανίστηκε, έμεινε μόνο στο προσωπικό προφίλ σας,  και η ανάρτηση του Σαββάτου 2ας Μαρτίου 2024... που είχαν γεμίσει το διαδίκτυο τα μέλη της Διοίκησης...

"Επιτέλους, στο φανάρι καρμανιόλα των οδών Πεντάρη και Ηρώων Πολυτεχνείου, έφτασαν τα πρώτα συνεργεία, ύστερα από αγώνες στα αρμόδια γραφεία της Περιφέρειας και των Υπουργείων."... μας λέγατε...