Δήμος Ηλιούπολης: Δείτε Την Ταινία "Ταξίδι για πέντε με υγιή χαμόγελα", σε σκηνοθεσία του Ηλιουπολίτη, Χρήστου Αρφάνη Με Αφορμή Την "Παγκόσμια Ημέρα Στοματικής Υγείας".

 
Ο Δήμος Ηλιούπολης σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθήσετε την ταινία «Ταξίδι για πέντε με υγιή χαμόγελα», σε σκηνοθεσία του Ηλιουπολίτη, Χρήστου Αρφάνη.

Η πρώτη ταινία μυθοπλασίας στην Ελλάδα με θέμα την αγωγή και πρόληψη της στοματικής υγείας

Υπό την αιγίδα και την χρηματοδότηση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, δημιουργήθηκε η ταινία “Ταξίδι για πέντε με υγιή χαμόγελα” με σκοπό την προβολή της σε όλη την χώρα για την αγωγή και πρόληψη της στοματικής υγείας.

Με αφορμή την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ, η ταινία είναι διαθέσιμη για το κοινό, εδώ.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ: Η Σαπφώ ετοιμάζεται να φύγει για ταξίδι μαζί με τους φίλους της, Ασκληπιό και Λυσιστράτη όταν ξεσπάει η Πανδημία του COVID-19 και την αναγκάζει να μείνει σπίτι της. Όλα κυλούν κανονικά μέχρι που ο Ερμής, γείτονας της Σαπφούς, την παρασέρνει να τρώει γλυκά όλη μέρα με αποτέλεσμα η κοπέλα να αποκτήσει πονόδοντο και να αναγκαστεί να πάει στον Ιπποκράτη, τον οικογενειακό της οδοντίατρο για να λύσει το πρόβλημα υγείας της. Αλλά η Σαπφώ πάντα φοβόταν τον οδοντίατρο. Θα μπορέσει ο Ασκληπιός να την πείσει να πάει στον οδοντίατρο ενώ η Λυσιστράτη προσπαθεί για το αντίθετο;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Χρήστος Αρφάνης
Σενάριο: Χρήστος Αρφάνης, Μαρία Αγραπίδου
Ηθοποιοί: Σταύρος Νικολαΐδης, Κωνσταντίνα Σιλεβρή, Βασίλης Ξυδάκης, Εύη Ασλάνογλου, Στέφανος Σκαρμίτζος, Μαρία Αγραπίδου

Η ταινία πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και επιχορήγηση της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας. 

Ήταν πολύτιμη η στήριξη του προέδρου της Ε.Ο.Ο. Αθανάσιου Δεβλιώτη και των μελών του Δ.Σ.

https://ilioupoli.gr/index.php/2024/03/20/pagkosmia-imera-stomatikis-ygeias/