Ηλιούπολη: Τα μάθατε τα νέα;

 


Την έκοψαν στο δρόμο την βασιλόπιτα φέτος στην ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Ηλιούπολης.

Παρουσία ενός μόνο βουλευτή του ΝΟΤΙΟΥ ΤΟΜΕΑ, του Υφυπουργού Εργασίας κου Βασίλη Σπανάκη.



Διαβάζουμε σε ανάρτηση του συμπαθούς αυτοδιοικητικού της Ηλιούπολης κου Τάσου Ευσταθίου:

"Από την λiτή εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Τοπικής Οργάνωσης της Ν.Δ. Ηλιούπολης.

Τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Vasilis Spanakis



Δεν την κόβατε καλύτερα στο Δημαρχείο Ηλιούπολης βρε συντρόφια;

Τα μάθατε τα νέα;


Σήμερα, Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024, είχα την χαρά να υποδεχθώ στο Δημαρχείο της πόλης μας τον Βουλευτή Νοτίου τομέα της ΝΔ και πρώην Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο.
Είχαμε μία ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση, όπου έθεσα σημαντικά ζητήματα της πόλης στον πρώην Υπουργό για να αναζητηθούν λύσεις σε προβλήματα και να ξεπεραστούν εμπόδια προκειμένου να εφαρμοστεί πλήρως το σχέδιο της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Κατά την συνάντησή μας τέθηκαν το ζήτημα της ασφάλειας όπου ο Βουλευτής κ. Θεοδωρικάκος διαθέτει ως πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία, όπως και ζητήματα διοίκησης και διαχείρισης της τοπικής αυτοδιοίκησης, άρρηκτα συνδεδεμένη και με την πρόσφατη θητεία του στο Υπουργείο Εσωτερικών.
Στην συνάντηση έκανα αναφορά και στο μεγάλο ζήτημα της Αστικής Σήραγγας, γιατί είναι ιδιαίτερα σημαντική η στήριξη και η προβολή του σημαντικού έργου που θα αποτελέσει έργο-σταθμό για την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Γενικού Γραμματέα κ. Γεώργιου Ζαχιώτη, του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Δημήτρη Κομνηνού, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων κ. Κάρολου Ιταλού, της Αντιδημάρχου Διοίκησης κας Έλενας Καπίρη, του Αντιδημάρχου Πρασίνου κ. Γιώργου Βενετσανόπουλου και της Αντιδημάρχου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κας Κυριακής Μαρή.

Στάθης Ψυρρόπουλος - Δήμαρχος Ηλιούπολης