Χαραυγιακός Α.Ο.Η. - Έκτακτη Ενημέρωση.

 


Κατόπιν απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, ματαιώνεται λόγω βαρύτατου πένθους η χοροεσπερίδα του συλλόγου, η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στο "Μικρό Δημαρχείο". Οι συσσωρευμένες απώλειες δεν μας επέτρεψαν να ολοκληρώσουμε τη συγκεκριμένη εκδήλωση.



Στην φωτογραφία στιγμιότυπο της ομάδας μας κατά τη διάρκεια της κράτησης ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα σε Χαραυγιακό και Αλσούπολη, στο Α' Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης στη μνήμη του αγαπημένου μας Θοδωρή Καλυβιώτη.

❌️
Με ένα κερδισμένο πέναλτι του Τουγουντζόγλου το οποίο απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας μετά από εκτέλεση του Γκούγκα στο 90' χάσαμε την ευκαιρία να φύγουμε από τη Λυκόβρυση με τον βαθμό της ισοπαλίας. Έτσι μοιραία ήρθε η ήττα που δυστυχώς για μας ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.
⚽️
Στο 43' μετά από σύγχυση στη περιοχή εύκολα στο κενό τέρμα 1-0 η Λυκόβρυση.
Τα ψήγματα αντίδρασης στο δεύτερο ημίχρονο από την ομάδα μας δεν ήταν αρκετά για να μας δώσουν κάτι περισσότερο.
⚫️🔵
Χαραυγιακός: Σταματόπουλος,(λόγω τραυμ 46' Bejko), Αναστασόπουλος, Μουγιακάκος, Μιχαηλίδης, (74' Tafa) Αναστασίου, (46' Koυντουριωτης),Τουγουντζόγλου, Pasa, (60' Ασβεστάς), Ζαχαρόπουλος, Γκούγκας, Νίκου, Hasi, (46' Τσοντακης).